tisdag 23 juni 2009

VIT FÄRG

Hej på Er! Jag vill börja med att Tacka Lotta som har sin underbara Blogg Livets väv. Hon har gett mig en Awards. Det är min tredje jag får nu på kort tid, såå roligt! Men eftersom jag har så svårt att välja ut några speciella så väljer jag att dela med mig av den till Alla som lämnar en liten kommentar både med och utan blogg. Tack snälla ni! Hoppas ni har det bra i det vackra vädret som äntligen har kommit för att stanna. Nu ska vi få Medelhavsklimat igen.....Vad sägs om + 28c på ons, tors,fre,lördag det är inga fel! Jag säger bara Äntligen!! Igår passade jag på att ta fram mina korgmöbler ur uthuset. Men insåg snart att dom inte såg så fräscha ut. Så det var bara att åka till färgaffären o köpa vit färg. Expiditen frågade om jag ville måla med pensel eller spraya dom? Jag hann inte svara honom, förrens han sa: Vill du hamna på mentalsjukhus i sommar så väljer du penseln eller också så tar du sprayen och du kan vara hemma! Ja, så kan man också svara sina kunder! Valet blev ju inte så svårt, så jag hoppas att jag får vara hemma i sommar! Hi! Hi! När jag ändå var inne i uthuset o "rev" så hittade jag en gammal stege som jag passade på att måla vit också. Vi får se om jag hittar något mer idag.....Ha en bra dag! Kram Therese


































22 kommentarer:

  1. Ja vi får hoppas du får var hemma i sommar!!!
    Snyggt blev det!!

    Hoppas du får en härlig dag, kram Camilla.

    SvaraRadera
  2. Hahaha...vilken härlig försäljare!:) Jag förstår honom..skulle nog bli tokig jag med av att måla rotting med pensel :) Jättefint blev det i alla fall och fint med stegen oxå!
    Det ska bli såå underbart med värme, man blir på så gott humör! Känns till och med okej att jobba! Ha en bra dag! Kram :)

    SvaraRadera
  3. Vilka underbara trädgårdsbilder!
    Stegen är sååå fin.
    Kram Petra

    SvaraRadera
  4. Vilken försäljare jag tror att han får passa sig så han inte skrämmer i väg sina kunder!! Skönt i alla fall att du valde sprayfärgen så vi får ha dig hemma i sommar. Jättefina bilder!! Ha det så gott! Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Så fina möblerna blev!! Visst är det skönt att vi äntligen fått hit sommaren!?! Jag njuter för fulla drag!

    Kram i solen!
    Camilla

    SvaraRadera
  6. VAd fint det såg ut med dina möbler! Vackert med vitt mot allt det gröna. Jag målade korgmöbler med pensel förra sommaren och jag är inte inspärrad än... Gick bra med rikligt med färg på penseln.

    Kram Anna-Lena♥

    SvaraRadera
  7. Vad underbara bilder du visar! Det blev jättefint med stegen. Ha en skön dag!
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Du har så underbrt fint jag blir helt imponead och vilken energi du verkar ha.
    Kanon snyggt med den vita stegen. Såg något liknande på en annan bild där hade de hängt små ljuslyktor på stegen och den stod inomhus. Något jag funderar på att göra i stugan.
    Kram och ha en skön vecka i det fina vädret Lotta!

    SvaraRadera
  9. Jättefint blev det med möblerna! Och stegen, en sån liknande har jag letat efter läääänge, hoppas jag hittar en sån snart!
    Njut av dina nymålade möbler och vackra hem!

    Kram kram
    Mona

    SvaraRadera
  10. Fin stege, du har så fint jag lägger dig i min favorit blogglista om det är ok?
    Ha det gott
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  11. Jag har målat EN korgstol med pensel!! trodde aldrig det skulle bli klart. Men när det var klart så var det jättefint.. men ditt gick nog mycket snabbare, och dom ser så vita och fina ut. Stegen var ju perfekt där mot trädet. Nu har jag laddat med jordgubbar, ikväll är det Morden i Midsummer, det gillar jag.
    Kramis vännen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  12. Åh så skönt att du valde rätt färg så att du kan fortsätta att blogga.
    Så fina möblerna och stegen blev och alla de andra bilderna så ljuvligt vackra.
    Jag såg att Ett rött monogram gillar Morden i Midsummer, det gör jag också.
    Had det gott i veckan!
    Kram

    SvaraRadera
  13. Vilekn underbar hörna med den målade stegen under trädet och korgmöblerna, dem och bilderna nedan är som tagna fr en vacker blädderträdgårdsbok!! Mari.

    SvaraRadera
  14. Vilka underbara bilder!
    Haregott i solen!

    SvaraRadera
  15. Vad fina möblerna blev! Såg mysigt ut över huvudtaget!
    Kram

    SvaraRadera
  16. Å vad fint det blev, somrigt fräscht!

    kram Mia

    SvaraRadera
  17. Kanonfina bilder! Stegen är gudomligt söt! Vit färg gör underverk!!:-) Kramis Sofia

    SvaraRadera
  18. Jaha det var ju en rolig säljare ;)Vad fint det blev med lite vit färg,fint med stegen lutande mot trädet oxå,duktig du är :)Kram på dig! Ulrika

    SvaraRadera
  19. halojs..tack själv för titten ..så kul, vad glad jag blir!!!

    Sååå uuunderbara trädgårdsbilder..ser ju ljuvligt ut!!!

    Kramelikram
    ~♥ Millan ♥~

    SvaraRadera
  20. Så vackert vitt det blev! Jag tror att sprayfärg till korgmöbler var ett mycket klokt val!......själv ska jag ta tag i lite metall som ska sprayas....men jag väljer svart hm!hm! till det iaf! Sedan rödfärgar vi hemma! DET tycker jag är en snäll färg att hantera!...jag som är riktigt osams med målarpensel...men en stickad sjal är på g och mina disktrasor (som jag inte använder av någon annan sort är snart också klara!)

    SvaraRadera
  21. Åååh så fint!!
    Jag har också spraymålat lite småsaker idag :)
    Verkligen snabbt och enkelt.

    Nu ska här njutas i värmen! :D

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails