tisdag 14 april 2009

SOVRUMMET

Här kommer lite bilder på vårt sovrum......




















































Vårt sovrum rustade vi för ca.2 år sen...Och det var inte så lätt som vi hade hoppats på. När vi började riva i vägarna så visade det sig att det var fullt med vass o hönsnät.Så det var bara att åka iväg o köpa nya gipsskivor....Efter att dom kommit på plats så skulle den mönsterpassade tapeten upp, och ni som bor i gamla hus vet ju att det är allt annat än rakt i dessa hus!! Efter mycket arga "ramsor" från F så kom den till slut på plats!! Jippi!!Golvet var redan trärent från början så det behövdes bara slipas av 1 gång,Skönt!! Men taket hade vi kvar och ca.700 spikhuvud att dra ur.....jag som är av den sorten att allt ska gå så fort tyckte att vi kunde "fuska" lite....Men det tyckte inte F så det var han som fick gå o ha nackspärr resten av månaden.....Själv såg jag till att äntligen få bädda o göra i ordning.....Och jag kan säga att vi sover vädigt Gott!!

18 kommentarer:

  1. Vilket mysigt och fint sovrum! Där skulle man sova gott... Jag tycker hela erat hem är så ombonat och fint. Väldigt smakfullt inrett. Det är fint då det är lite färg på väggarna så allt inte är vitt vitt... Kram Stina

    SvaraRadera
  2. Du får gärna länka till min blogg. Jag länkar till din. Kram Stina

    SvaraRadera
  3. Det var en gammaldags och smakfull tapet. Gillar ljuslyktan som hänger i taket och textilierna. Sängen påminner om Wilma serien. Verkligen ett romantiskt sovrum med stil! Ha det så gott! kram Åsa

    SvaraRadera
  4. Hej Therese!
    Verkligen fint sovrum ni har! Gillar allting:)
    Sängen är väl Mios Wilmaserie?
    Förstår att ni sover gott i detta vackra rum!

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  5. Jättevackert sovrum!!:-) Väldigt ombonat o mysigt! Ha en fin dag, Kram Sofia

    SvaraRadera
  6. Ert sovrum är fint! Ska kika runt lite mer..

    Tack för din kommentar!

    SvaraRadera
  7. Kan förstå att ni sover gott där...skönt när allt jobb är klart och man kan njuta av det färdiga resultatet, vi har haft en massa sådana projekt i vårat hus...inget är rakt (varken väggar, golv eller tak!) och visst tar det tid men så skönt när det är klart.

    Kram P

    SvaraRadera
  8. Känner igen det där med taknubb...;-)

    Resultatet blev ju kanonbra iaf!
    Förstår att ni sover gott där.

    Kram Lena

    SvaraRadera
  9. Hamnade här av en slump och är glad för det. Mycket fina bilder och kul läsning. Du har ju lyckats jättebra med din blogg..Kommer gärna tillbaka igen. Kram Carina

    SvaraRadera
  10. Hej Therese!
    Vi har haft det toppen under påsk, kan man tycka annat i det härlig vädret!? Hoppas din mage mår bra efter allt godis ;) Har själv ätit en hel del..
    Förstår precis hur det är med gamla hus. Vårt lutar åt alla håll men det är lite det som e charmen! Sen att P svär o förbannar sig går ju snabbt över ;) Fint sovrum ni har.
    Ha en bra dag!
    Kramar Camilla

    SvaraRadera
  11. Vilket jättefint sovrum ni har.
    Känner igen det där med gamla hus. Det blir ett & annat fult ord, men det brukar bli bra till slut.
    Ha de gott! Kraam Pling

    SvaraRadera
  12. Sovrummet ser jättefint ut! Och visst är det som du säger mycket jobb med gamla hus... och de behöver egntligen inte vara särskilt gamla heller... det blir många ramsor ändå!
    Kram
    Marie

    SvaraRadera
  13. Hejsan!
    Vilket fint sovrum, gillar allt!
    Du har fina inlägg som inspirerar mig.
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  14. Tack för att du kikade in till mig &
    det var tur att du började blogga som har så god smak & ett så fint hem. Kul med en bloggerska från trakten & vi är ju lika gammla el kanske unga, hihi.
    Ska vi länka?
    Kram Petra

    SvaraRadera
  15. Hej, tack för titten hos mig. Magen är relativt ok eft allt godis, men jag skulle vilja skriva in mig på ngn form av avgiftning :-)

    Så vackert sovrum ni har. Det är verkligen fräscht med blått och vitt.

    Men varför månne har de satt hönsnät i väggen?
    Må riktigt bra nu,
    kram Petra

    SvaraRadera
  16. Hej!

    Vilket härligt vackert sovrum ni har.....

    Ha en skön vecka!
    MiaMaria

    SvaraRadera
  17. Jättefint sovrum!!!!
    Kul med ett reportage att vänta!!
    Vad är style room?
    Önskar dig en fin torsdag!!
    kramis

    SvaraRadera
  18. Hej! o tack för besöket...... har kikat lite hemma hos dig o du har ju ett jättevackert hem.... känner igen dilemmat med tapeter o gamla hus.... har precis tapetserat vårt sovrum o fick göra en specialare för att få det att stämma i hörnen..... helst hade nog en enfärgad tapet varit bäst...:) kommer gärna tillbaks o hälsar på... Kram Annika

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails