måndag 25 januari 2010

Formex Mässan....



Hej! Tusen Tack för alla omtänksamma o vänliga mail o hälsningar som jag /vi har fått i helgen. Fredric är piggare och har fått varit hemma på permission, så nu håller vi tummarna på att det ska bli bra och att han ska få vara hemma igen hos oss! Igår var jag till Formex mässan i Stockholm och det var jätteroligt o trevligt! Det var många år sen jag var där så jag hade verkligen längtat efter att få se allt vackert igen! För utbudet är enormt! Det är ju så mycket mer än bara inredning! Jag tog en hel del bilder från olika montrar, frågade man först om lov så gick det bra! Så här kommer lite blandade bilder från både svenska o danska företag. Till sist vill jag Tacka Min Goa Vän Karin för En Toppendag! Må så gott Alla som kikar in! Kram Therese

24 kommentarer:

  1. Jisses vad mycket vackert.

    SvaraRadera
  2. Hej Vännen!
    Vad glad jag blir att Fredric mår lite bättre.
    Förstår att det var mycket att titta på. Formex måste vara något fantastiskt att besöka. Önskar att jag får möjlighet till det någon gång. Tack för alla vackra bilder du har tagit. Kan man handla där också?
    Hoppas du och din familj får en bra vecka och att Fredric blir bättre dag för dag.
    Kram och vi hörs på bloggen!

    SvaraRadera
  3. Åh så mye lekkert!!
    Tenker her var mange fristelser ja!!

    Ha en fin dag...og god bedring til mannen!!

    SvaraRadera
  4. Vad skönt att din Fredric mår lite bättre.Skönt.Vad fina bilder du visar.Hur mycket fint som helst!!!!Ha en skön måndag varmkram Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Så roligt att din Fredric mår bättre! Så vackra saker du visar. Det måste verkligen vara inspirerande att gå på Formexmässan. Ha en riktigt bra dag! Kram Kicki

    SvaraRadera
  6. Väldigt mycket fiina saker, habegär!!:-)

    Vad skönt att Fredric mår bättre, ta vara på tiden den är så värdefull!!!

    Må gott, kram Sofia

    SvaraRadera
  7. Så skönt att Fredric mår bättre! Det var helt rätt av dig att ta en dag på Formex, det är sådant som behövs när annat är jobbigt... Kram, Tina

    SvaraRadera
  8. Vad mycket fint du har fotat där på mässan. Jag förstår att det var ett härligt besök. Vad skönt att din Fredric är bättre också.
    Ha en fin vecka! Kram

    SvaraRadera
  9. Kan bara tänka mig hur trevligt det skulle vara att gå där...säkert en toppen-dag! ha en bra vecka hoppas att den leder till att ni får hem fredric!

    SvaraRadera
  10. Åh, så mycket fint! Jag blir alldeles hänförd. En liten fråga bara... kan man köpa saker när man är där eller är det bara för att få inspiration man åker dit?
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  11. hei vennen,
    godt å høre det går fremover hos dere,fortsatt god bedring til fredric,,ja livet tar noen vendinger man ikke vil av og til,
    men å herlige lder fra denne messen,hørt masse m den,
    hihihihi bilde av min kanne å vaskefat,ja det er herlig,
    ønsker dere fine dager,sender gode tanker,
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Skönt att Fredric mår bättre. Underbara bilder du visar, jag förstår att du hade en toppendag.
    Ha en fin dag.
    Gun-Britt

    SvaraRadera
  13. Hej!!
    Så mycket fint att titta på...Kan tänka mig hur trevligt ni hade;o)
    Skönt att din Fredric är bättre!!
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  14. Skönt att lsäa att Fredric mår bättre! Snart är han tillbaka hemma på heltid! Det är ju skönt att det är ett Universitetsjukhus där han får hjälp! Formex...ja, jag förstår att du njöt. Har precis påbörjat min bloggrunda och ett hett tips är att jag ser många bilder från formex!
    Kram
    /Lotta

    SvaraRadera
  15. Åh vad mycket fint,ska åka upp på mässan nästa gång, tänkte inte på att vännen faktiskt kunnat fixat biljetter åt mig men till nästa mässa har han lovat :o)
    Ha en fin eftermiddag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  16. Vad skönt att höra att Fredrik börjar bli bättre , vilka otroligt fina saker man skulle vilja ha allt kram

    SvaraRadera
  17. Hej bästa du! När jag var bortrest över helgen läste jag om det svåra du har upplevt i familjen. Hoppas att det ordnar sig med hälsan så småningom och mannen får komma hem permantent! men, de där bilderna du visar är ju helt otroliga. jag skulle ha gått bananas där. Såg även att någon visade ett skåp med skriven handskrift inuti. Önskar dig allt gott nu! ♥ Ann-Lis

    SvaraRadera
  18. Hej igen, va härligt att höra att Fredric är bättre. Hoppas det får fortsätta gå åt det hållet. Fruktansvärt där de små är sjuka så de inte ens kan vara hemma. Jag håller alla tummar för er och hälsa honom så gott:)

    "så länge det finns ungar så finns det hopp :)"

    Vilka helt underbara bilder du bjuder på - TACK! Så mycket härlig inspiration!!!

    Ha det gott och var rädda om er - varma kramar!

    SvaraRadera
  19. Hoppas Fredric blir helt bra och får komma hem snart nu. Det är så roligt och se bilder från alla som var på mässan. Förstår att där finns massor, ingen har visat samma saker! Du har fått med väldigt mycket fint, du tar så fina foton så allt blir ju fint.
    Kommer och bli mycket kul i butikerna i vår.
    Ha en bra kväll vännen.
    Goaste kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  20. Så mycket fint ni fick se! *avundsjuk* Massa fina bilder och inspiration!

    Skönt att mannen din är bättre.

    Kram, Emma

    SvaraRadera
  21. Hur mycket fint kan du ta till dig? Du och flera andra har visat bilder från Formex mässan, de måste vara ett sant nöje att vistas där.....lite avundsjuk blir jag allt!
    /Anita B

    SvaraRadera
  22. Nu är det länge sen jag var in på din blogg men vad otäckt det som hänt hos er. Men vilken tur att han mår bättre nu. Hoppas att han snart får komma hem.
    Vilka fina bilder du visar.
    Ta hand om dig o varandra.
    Många kramisar Carina

    SvaraRadera
  23. Vad skönt att Fredrik är på bättringsvägen, skönt vännen....Vad härligt med Formex, det är många år sedan jag var där, skulle gärna vilja åka dit igen någon gång.

    Kramkram Anne

    SvaraRadera
  24. Hej vännen!

    Vad skönt att höra att Fredric är hemma igen och att han börjar vara på bättringsvägen. Ser ut som du haft det mysigt på Formex. Lyckades inte ta mig dit i år heller. Har så fullt upp här hemma hela tiden. Ångrar mig lite när jag ser dina fina bilder. Du har något att hämta hos mig men bara om du vill!

    Goa kramar Anna-Lena♥

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails