tisdag 2 februari 2010

Tidningar o Kaffe...


Som ni säkert redan vet så älskar jag att titta på inredning och vackra saker på nätet! Och utbudet är ju enormt stort! Men när inredningstidningarna kommer hem i postlådan så är det en speciell känsla att få sätta sig med en kopp kaffe o verkligen bläddra i dom.....Det blir aldrig detsamma och sitta vid datorn o titta! Igår var det Allt i Hemmet som blev läst, andra trevliga tidningar till kaffet som jag gärna läser är Drömhem o Trädgård, Lantliv, Hem ljuva hem och Hem o Antikt. Önskar Alla En Bra Dag! TisdagsKramar Therese

35 kommentarer:

  1. Javisst är det härligt att sätta sig ner med en färsk tidning och en kopp kaffe :O) Synd bara att tidningarna är ganska dyra...Ha en skön tisdag!

    SvaraRadera
  2. God morgon!
    En inredningstidning och en kaffekopp, det är riktig avkoppling det :) Och jag håller med om att det är så mycket roligare att bläddra i en tidning än att titta på nätet.
    Önskar dig en riktigt bra tisdag! Kram Kicki

    SvaraRadera
  3. Visst är pappersvarianten bättre! Men jag tror att jag tar en kopp te istället...
    Kram

    SvaraRadera
  4. Tycker också som du, härligt att få sätta sig med en inredningstidning. Jag köper rätt många tidningar men har också möjlighet att låna på jobbet.Det finns många inredningstidningar på biblioteket. Det nyaste numret får inte lånas ut men övriga nummer går bra. Så när det kommer ett nytt nummer så slåss nästan damerna om att få låna hem föregående nummer.
    Nu är det snart dags för dagens promenad vi går klockan nio varje vardagsmorgon och denna vinter har varit några tuffa dagar med snöyra och väldigt kallt. Idag är det bara att bita ihop för här har vi snöyra och åtta grader kallt. Härligt när man kommer hem och får sätta sig med en kopp kaffe och kanske en inredningstidning. Idag skall jag städa lite i några skåp och i eftermiddag och kväll är det jobbet som gäller.
    Hoppas du får en bra dag med lite pyssel och kanske en vinterpromenad.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Men visst är det. Ska ta mig förbi pressbyrån i dag och glutta efter nya utländska inredningstidningar. Sen blir det kaffe och läsa. Ha en skön dag! Nilla

    SvaraRadera
  6. Vilken söt kaffekopp! Det är roligt om man kan använda de gamla kopparna man har. Jag älskar också då tidningar kommer. Tyvärr kommer de flesta nästan samtidigt i slutet av månaden, vore bra om det kom en i veckan. Det går ju inte att spara utan jag läser ju alla på en gång, som en påse godis, den går ju inte heller att spara på...

    Alice blev så glad över Wilmas kommentar. Hon är så imponerad av musiken på din sida. Har du lust att berätta hur man gör för att få in musik? Du kan maila mig om du vill. Kram Stina

    SvaraRadera
  7. Visst är det härligt med en kopp gott kaffe och en fintidning.Bra för det håller ju vikten nere hihiHa en skön tisdag varmkram Rita ♥

    SvaraRadera
  8. Håller med dej att det är en underbart när man läser dessa tidningar och får ider och drömma sej bort en stund och skälvklart ska det vara kaffe till då känns livet underbart, vilka vackra koppar lite gammaldags stuk, kram

    SvaraRadera
  9. Hej Therese! En kopp kaffe och en ny tidning och lite "egen tid", det är bland det mysigaste som finns:) En vacker kaffekopp som din gör saken inte sämre!

    Ha en fin dag.

    Kram Helena

    SvaraRadera
  10. Det är verkligen en höjdpunkt i tillvaron när de dimper ner i brevlådan. Älskar Hem & Antikt mest men läser även de andra tidningarna.
    //Camilla

    SvaraRadera
  11. Er kjempeglad i interiørblader!!
    Favoitten er Drømhem&Trädgård! skal å se om det er kommet i butikken nå...vi får det jo en stund ette dee!!
    Kos deg Therese

    SvaraRadera
  12. Jag instämmer helt. Skulle gärna fika nu och läsa en bra tidning, men jobbet väntar. Börjar 13:00 idag, men ska ta en sväng på stan före.
    Ha det gott vännen
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  13. Visst är det en riktigt go stund med inredningstidning och en fika. Jag brukar läsa de tidningar du nämner och några till. Idag måste jag köpa Allt i hemmet då det finns ett reportage om Jannice med bloggen simplicity (precis den du har uppslagen). Kram Merja

    SvaraRadera
  14. Mmmm det där är verkligen vardagslyx på hög nivå!! En kopp kaffe och en inredningstidning, me like!!:-)

    Ha det gott, kraam Sofia

    SvaraRadera
  15. Man kanske skulle börja prenumenera på lite tidningar... Låter sååå mysigt! Har precis likadana kaffekoppar. De är så fina, eller hur!
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  16. Kan bara hålla med dig, man hittar massor av härlig inspiration på nätet men en tidning eller bok är bara så mysigt att sitta med, det är en speciell känsla ;o)
    Ha en fin dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  17. Håller verkligen med om att riktiga tidningar är härligare än nätet. Har just tittat i Lantliv, igen, och druckit en kopp te. Nu ska jag sätta igång en surdeg. Blev inspirerad av mammas Allt om Mat.
    Kram, Karin

    SvaraRadera
  18. Vackra bilder, vännen!
    Kaffekoppen är så fin, jag samlar också på gamla koppar. I söndags drack vi ur mina gamla koppar när vi hade kalas för sonen. Du får gärna maila mig om hur du lägger in musiken som Stina bad om.
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  19. Tack för titten inne hos mig. Ja, det skulle visst komma mer snö i kväll/natt. Men det är härligt för barnen att få uppleva lite vinter.
    Visst är det härligt att få mysa med inredningstidning och en kopp kaffe! Man får mycket ny inspiration!
    Ha en jätte bra dag!
    Kramizar Helene

    SvaraRadera
  20. Mycket vacker kaffekopp du har! Smakar säkert riktigt underbart i den......Inspirerande tidskrifter är aldrig fel....fullt så många olika håller jag mig inte med...ett par får räcka...jag säjer får räcka.....men kanske slår jag till med en till så småningom. Jag slår mina lovar kring en....*fniss*
    Kram, kram
    /Lotta
    ps. Är Fredric hemma och mår bättre nu?

    SvaraRadera
  21. Visst är det mysigt att sätta sig i soffan med kaffe eller varm choklad och läsa en inredningstidning. Drömma sig bort en stund :)
    Hoppas att du får en riktigt bra dag!

    SvaraRadera
  22. Njuter så av dina härliga bilder och inlägg.
    Kram Annika

    SvaraRadera
  23. Ja, vilken skön stund man får när man sitter där med sin tidning och kaffe- eller tekoppen nära till! En riktig mysstund att få bläddra och drömma! Ha en skön kväll! ♥ Ann-Lis

    SvaraRadera
  24. Surfar runt och har vind i seglen och kommer in på din blogg...säger Hej!

    P.S Kan känna kaffedoften...

    SvaraRadera
  25. Visst är det underbart att bara koppla av och njuta till både fika och tidningar, dessa koppar gillar jag så...har dom själv och har sålt några omgångar utav dem, ha en fin kväll, kram

    SvaraRadera
  26. Ja det är ju så roligt när tidningarna dimper ner i brevlådan. Skulle kunna köpa hur många som helst. Jag har ett måste när jag är utomlands och det är att köpa inredningstidningar.
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  27. Instämmer helt med dig. jag älskar att sitta med en kopp kaffe och en inredningstidning. Kikade på nya Allt i hemmet i dag men jag köpte den inte, men det gör jag nog nästa gång jag kommer till Maxi. Det blir lätt så att man dröjer sig kvar lite extra vid tidninghyllan.

    Ha en fin vecka vännen!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  28. Ser att många håller med dig ! Det gör jag också :)
    Fika å en ny tidning är en av veckans höjdpunkter! Åh vad mysigt. Allt i Hemmet, Lantliv å Drömhem är mina favoriter,

    önskar dig en fortsatt mysig vecka
    kram Jessica

    SvaraRadera
  29. Håller med, det är nåt speciellt med att bläddra i en tidning! Fast ibland stör jag mig på all reklam... i vissa tidningar kommer ju det första reportaget först på sidan tolv eller nåt!?!
    Kul att Jannike är med, ser fram emot att läsa det numret!

    Många härliga bilder i dina senaste inlägg!

    Må så gott!
    kram Ann-Christine

    SvaraRadera
  30. Hallå vännen....Håller helt med dig, vill gärna ha i pappersformat och inte på datorn. Men kaffet kan jag vara utan hihi.
    Ha det gott...

    Kram Anne

    SvaraRadera
  31. Håller med!! Köpte Allt i hemmet, när jag körde hem idag! Imorgon blir det sovmorgon och te och tidning.....Skönt;o)
    Ha det bäst!

    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  32. Mmmmm en god kopp kaffe och en inspirationstidning hör ihop...i alla väder.
    Fin kopp som ser elegant ut.
    Kram/annika

    SvaraRadera
  33. Hejsan
    Jag håller verkligen med Dig. Det är mysfaktor med en riktig tidning när man skall fika eller när man kryper ner i sängen och vill läsa några härliga sidor med inredningsinsiration innan man släcker lampan.
    Ha det gott och fika vidare
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  34. Hej Therese.
    Du gjorde mig riktigt glad i dag, vet du det, jag har också varit så mossig i dag, utom en stund när jag gick ut och fotade vår snö som föll så vackert i dag, fjunsnö, sån där lätt snö.
    Tack!! Therese, du gör skillnad.
    Om ditt inlägg, jo det där ser verkligen mysigt ut att sitta och dricka kaffe och läsa en inredningstidning, visst är det så att det är små stunder som lyser upp tillvaron, ibland lite extra.
    Sköt om dig min vän.
    Kram Zara.

    SvaraRadera
  35. Det är så mysigt att få krypa upp i soffan med en tidning, och då de inte är så billiga så blir det en väl förunnad lyx. Vissa går på Spa men jag köper hellre en inredningstidning, fast med handen på hjärtat blir det ju fler.
    Ha en fortsatt bra vecka.
    Pella

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails