onsdag 15 juli 2009

SKÖN STUND....

Hej på Er! Igår hade jag en riktigt skön "SlapparDag".Det blev lite gräsklippning på förmiddagen och som belöning blev det Pizza. ( För visst måste man ha belöning när man har klippt gräs!) Efter maten så blev det en siesta....Sedan tillbringade jag hela eftermiddagen i mitt "lilla växthus". Jag tycker det är såå skönt och avkopplande att sitta där o ta en kopp kaffe och läsa en tidning. Mer behöver det inte vara en skön dag i Juli....Må så gott mina vänner! Många Kramar Therese














































18 kommentarer:

  1. Vad fina bilder du visar.Verkar som du haft en skön och mysig dag.Läsa tidningar och dricka kaffegillarjag med.Sov gott ha rn mysig torsdag kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  2. Underbart med en slappar dag. Vilka vackra Malvor du har plockat. Min mor kallar dessa blommor för "mormorskrus". Det växte massor hemma på våran gård vita och rosa och jag brukade alltid plocka stora buketter när jag var barn. Så när jag ser din bukett så minns jag mina ljuvliga somrar hemma på gården.Tänk vad en bukett blommor kan väcka minnen.
    Idag skall jag och promenadgänget, vi som går varje morgon, åka och fika på ett ställe här i närheten, Där säljer man inte bara fika nej, man har loppis saker till försäljning också. Passar mig väldigt bra med en sådan utflykt.
    Ha en bra dag, vännen.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Skjønne bilder!!
    Her har du det fint:o)
    Om kommeren kan man jobbe litt og kose seg mye!!
    Det skal jeg gjøre når jeg nå snart har ferie igjen!!
    ha en fin dag og nyt sommeren:o)

    SvaraRadera
  4. Vad härligt det lät med en slappardag.Där i ditt växthus skulle man bra gärna vilja sitta. ;)vad härligt.Ha en skön dag vännen. Kramar Ulrika

    SvaraRadera
  5. Klart du ska ha belöning! Å sen njuta i växthuset!!!
    Ha en bra dag! Kram Agnetha

    SvaraRadera
  6. Hej Therese! Viktigt att få sina sköna stunder i livet, där man bara får vara. Nu ska jag iväg och nosa på en nyfödd liten tjej. Ebba heter hon, ett av mina favvonamn. Kram Åsa

    SvaraRadera
  7. Hej o tack såå för din hälsning!

    Låter härligt!! japp...man måste ju unna sig lite mysigt själ emellanåt!!
    ~~♥Kramisar Millisss!♥~~

    SvaraRadera
  8. Du visar alltid så fina bilder och ditt växthus ser så mysigt ut. har också börjat drömma om ett eget växthus. Det blir nog ett så småningom. Vad fint med den rosa malva-buketten!

    Kramar Anna-Lena ♥

    SvaraRadera
  9. Tack för tipset! Ikeas serie är jättefin men kommoden är tyvärr för stor för vårt badrum däremot har jag köpt väggskåpet "flåren" där.

    Kramar Anna-Lena ♥

    SvaraRadera
  10. Vilken skön dag du haft, såna måste man nog unna sig allt emellanåt.
    Hoppas att du får en riktigt trevlig helg också!

    SvaraRadera
  11. Låter som en härlig dag tycker jag....
    Kram A-K

    SvaraRadera
  12. Gud så fina foton du har, det är sommar på dom! Låter gott och sitta i växthuset och mysa. Jag är hemma och tvättar och sånt idag. Har saknat riktig dator, kommer väl och sitta halva natten nu.
    Stor sommar-kram till dig goa vän
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  13. Låter som du hade en skön dag. =) Nilla

    SvaraRadera
  14. Vet inte vad jag ska säga om din blogg, men bilderna är bara helt underbara man vill liksom kommentera alla för dom är så vackra. fortsätt blogg! kram

    SvaraRadera
  15. å vilka härliga bilder,jag förstår att du trivs att sitta där
    kramis

    SvaraRadera
  16. Självklart måste man slappa lite också! har också klippt gräs idag, puh!
    Fina slapparbilder :) , Vilken härlig bukett! Det är bland det bästa som finns på sommaren, att få plocka in alla vackra buketter och ALLDELES gratis!

    Utflyktsmålet till Berget verkade lyckat, och visst är det vackert med mårbacka och spetsgardiner....
    Trevlig helg önskar Ankan

    SvaraRadera
  17. Otroligt vackra bilder!Du har verkligen känslan för att få i hop det....Har kikat på din blogg förut o återkommer gärna igen!

    Ha det så bra

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails