tisdag 14 juli 2009

GRÖNT....

Hej på Er! Hoppas allt är bra med Er. Vad härligt det var igår. Solen var framme och det var såå varmt o skönt igen....Passade på att ta lite bilder på allt det gröna och vackra i naturen. Nu tycker jag det är som finast. Riktigt lummigt o härligt! Grönt är skönt! Jag håller tummarna för att solen ska kika fram idag också...Ha en bra dag! Kram Therese




















14 kommentarer:

  1. Hej! Vilka jättehärliga gröna bilder!! Åh så fint du bor vid ån!! Ha en bra dag, det blir nog sol och varmt i dag! Stor kram från Maria

    SvaraRadera
  2. Hoppas du också har det gott! Vilka underbara bilder du har tagit på allt det vackra naturen har att bjuda på nu. Skönt att det har blivit lite bättre väder. Idag skall jag gå ut i min trädgård och ta hand om alla blommor som har farit illa av allt regn.
    ha det så gott!
    kram

    SvaraRadera
  3. Javisst är det härligt när det är så grönt ute,hoppas bara nu på lite mer värme.Fina bilder du har tagit. Ha en skön dag min vän. kramar Ulrika

    SvaraRadera
  4. Visst är det härligt när det är grönt ute.Hoppas att solen kikar fram idag oxå.Fina bilder du visar.Ha en skön dag kramizar ~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  5. Så vackra vilder o så fint ni bor...älskar ju bara näckrosor..de är så trolska..o sagolika!!!

    Kramisar Millan ♥

    SvaraRadera
  6. Fantastiskt vackra bilder, det behövs inga ord...hur kan man bo så fint! Fina bilder på tekannan på brickan nedan också... Mari.

    SvaraRadera
  7. Jättefina sommarfoton du visar idag!

    Ha en fin dag
    Kram Gunilla från Singapore

    SvaraRadera
  8. Ha en bra dag du också.Kram

    SvaraRadera
  9. En semesterhälsning från ett kallt och blåsigt Värmland. Hoppas du har det bra
    Kram min trogna vän
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  10. Nydelige naturbilder!!
    grønt er skjønt:o)
    ha en fin tirsdagskveld...og kos deg:o)

    SvaraRadera
  11. Härliga bilder och nu kan jag hålla med om att det är lummigt och fint. Fint väder har vi haft nu 2 dgr iaf, får hoppas det håller i sig.
    Kram

    SvaraRadera
  12. Så vackra bilder som vanligt hos dig.
    Ha det gott
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  13. Vilka härliga bilder, så mysigt med många näckrosor. Nilla

    SvaraRadera
  14. Du bor såå himla vackert! Ja, det är verkligen vackert ute även om jag gillar det nygröna mest..i början av sommaren :) Så fint med smultron på tråd oxå nedan! Hos mig är det dimma just nu men hoppas att solen kommer fram ur den i morrn bitti! Kram :)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails