måndag 18 maj 2009

Vilodag


Hej på Er! Här har vi en regning o mörk dag. Dagarna varierar verkligen med väder o vind... I dag tog jag faktiskt på mig tjocka jackan när jag skulle ut o rasta våran vovve Cesar. fy vad det kändes ruggigt! Han stortrivdes ju naturligtvis ute så han hade ingen brådska in. ( Han är en riktig Alfons Åberg) Det är tur att vi eller rättare sagt JAG går på lydnadskurs med honom. För F lyder han ju bra......Jag tjatar ju mest så det är ungefär på samma nivå som med barnuppfostran.....Såkallat Mammatjat! Men det ska vi snart ändra på!! Ikväll är det dags igen. Premiären var förra veckan. Och så här i efterhand så är jag faktiskt riktigt nöjd....Jag fick honom faktiskt att både gå fot o sitta fint......Vi får se vad han är på för humör ikväll? För övrigt så känner jag mig både trött o förskyld, så idag får det bli en vilodag så jag orkar med "FRAMÅT MARSCH MED CESAR".....Passade på att plocka in lite spirea till skänken när jag ändå var ute! Kanske kan "pigga" upp lite i det ruggiga vädret! Kom ihåg efter regn kommer SOL! Kram Therese

23 kommentarer:

  1. Ja det är verkligen trist ute idag, blä, även jag har tagit fram en tjockare jacka, men vi hoppas på solsken snart igen ;o)
    ha en fin dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  2. Vi sitter också inne i dag, har ingen hund som "tvingar" ut mig, men jag var ute en snabbis och hämtade rabarber i landet och jag blev ganska blöt! Det är sitta inne och tända ljus väder i dag! Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Vilken fin skänk du har. Hundar är allt bra mysiga jag har ingen själv nu, men har haft tidigare i mitt liv en Keesonhund och en golden retriver.
    Kram Lotta1

    SvaraRadera
  4. Ja, idag gör det inget att jobbet inte slutar förrän efter kl. 18.00....ruskväder. Det ändras fort! Igår sken solen och det var riktigt varmt....idag är det tjock tröja som passar bäst. Trist med baciller!...men det kommer friska tider! Spirean gör sitt till att sprida ljus:

    SvaraRadera
  5. Ja idag hade vi också regn på morgonen så promenaden blev blöt men nu har solen tittat fram igen. Det är inte lätt att fostra hundar,det är nog jättebra att gå på kurs så att man gör på rätt sätt.
    Krya på dig och ha en trevlig kväll med Cesar!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Hej! Jag har varit ute på en långpromenad i regnet idag, med barnvagnen! Lilla L sover så bra i den och extra bra när det smattrar lite av regnet. Jag tillhör den lite udda skaran som gillar regn! Ha en fortsatt skön måndag! Kram Helena

    SvaraRadera
  7. Har ingen hund nu då mina barn och sambo är så allergiska men jag är uupvuxen med hundar för min mamma är en riktig djurvän. Fick alltid följa med henne på sådana dressyrkurser och det var alltid lika roligt tyckte jag....Det är så mysigt för alla djur har ju sitt eget lynne..Kram Carina

    SvaraRadera
  8. Vilken härlig bild på din skänk.Jag tog in lite Hägg igår,den är ju vit ;),men det luktar lite starkt klagar gubben,men vem bryr sig den är ju vit.
    Ha en skön vecka!
    Kramar
    Ulrika

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Tack för din kommentar hos mig. Vad underbart vakcert ni bor. Både huset och omgivningarna. Söt vovve har ni också.
    Krya på dig och kram
    Lisa

    SvaraRadera
  10. Hoppas lydnadskursen gick bra, det stämmer säkert som du skriver om mammatjat. Jag känner igen det där!
    Kram till dig
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  11. Hej! Kul med vovve. Mina barn tjatar om en hund. Det svåra är rastningen på dagarna. Det finns dock hundomsorg i kristinehamn. De får egen nyckel och går sedan hem och går med hundarna. Dyrare än barnomsorg, men bra ändå. Eran hund är görsnygg och verkar go. Din skänk är underbar/Kram Åsa

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Oj, va många inlägg jag missat sen sist! Skrattade gott när din blogg blivit kapad ;- ))

    Här rinner bara tiden förbi..Måndag igen. Lilla E har ögoninflammation på båda ögonen och idag har jag varit hemma med henne. De är bättre, men oj vad ögon ser ut! Stackars liten...Imorn är de makens tur att vara hemma. Vi har myst här hemma hela dagen, gjort pärlhalsband och vart ute lite. På eftermiddagen var de riktigt sköny väder!

    Må så gott & ha en bra vecka! Kram, Lina

    SvaraRadera
  13. Hej!

    Vilken vacker skänk. Det såg ut som du haft riktigt mysigt i regnvädret trots allt.

    Ja visst var det riktiga fynd jag gjort med stolsdynorna!!!!

    Krya på dig! Hoppas du slipper en av dessa långdragna förkylningar var och varannan dras med. Kram S

    SvaraRadera
  14. Hej!

    Vilken dag så trist och mörk...
    Men jag orkade iallafall ta mig ut för en rask promenad...men du kommer ju ut i vilket fall...hunden måste ju rastas...det är ju toppen.....

    Ha´det så gott!
    MiaMaria

    SvaraRadera
  15. Hejsan
    Vad kul att titta in hos Dig.
    Väldigt vacker skänk Du har och mysigt överhuvudtaget.
    Jag tittar nog till Dig igen.
    Kram
    Kicki

    SvaraRadera
  16. Oj vilket vackert växhus ni har! Och hus! Och utsikt! Vilken gård, så idyllisk och vilken svart goding det låg där då, är det Cesar, så söt! Mari.

    SvaraRadera
  17. Hej Therese!
    Här i Göteborgstrakten har vi haft varmt o soligt väder idag!
    Vilken vacker skänk du har!! Helt underbar!!

    Hoppas det går bra med vovven o lydnadskursen:)

    Stor kram Jenny

    SvaraRadera
  18. Tänk vad växlande vädret är, från en fin helg till grårusk här också. Gillar er fina vita skänk, vad romantiskt du piffat till det.
    Det är säkert mysigt med hund, men vi har inga djur. Barnen och jag är allergiska.
    Ha en fin vecka!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  19. Här har det med regnat hela dagen..solen började lysa lite nu framåt kvällen.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  20. Vilket underbart växthus du har, en riktig fröjd för ögat. Kan tro du mår gott där, även regninga dagar.
    Här hos mig i norr har det ÄNTLIGEN blivit fint väder. Dagen idag var den mest strålande på hela året och i förrgår gick isen.

    Må gott,
    kram Petra

    SvaraRadera
  21. Här har det också varit en riktig skitdag rent ut sagt....Jag har äntligen fått ordning på min vovve, är helt förundrad hur klok hon är trots med bara en guldfisk innanför pannbenet. Jag pratar med henne som till mannen och hon gör precis som jag säger utom 3 veckor nu när hon löper, hihi.

    Kram Anne

    SvaraRadera
  22. Så jättefint du gjort. Kramis

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails