lördag 23 maj 2009

Sommarhus


Hej på Er! Åh, vad härligt idag skiner solen.....Hoppas den skiner på Er också! Igår var jag o Wilma bjudna till den här "lilla sommarstugan". Åh, Vilket hus....Punchveranda, Pärlspont, Spegeldörrar, minst 6 kakelugnar fanns det...Ja, listan kan göras lång! Jag som är Inredningsnörd o bara älskar den här gamla stilen....Såå fint! När jag klev in genom dörrarna så tänkte jag för mig själv att här skulle Astrid Lindgren ha trivts. Äkta svensk Lantmiljö! Det var bara Madicken o lisabeth som fattades.....Här skulle verkligen en film kunnat spelas in! Vi drack kaffe ur mormors gamla servis o barnen lekte kurragömma i alla rummen, det var som att få gå tillbaka i tiden.....familjen använder det faktiskt bara som sommarhus eftersom dom bor på annan ort. Tack Gun-Britt o Nils för en jättetrevlig o mysig dag!

4 kommentarer:

 1. Hej Therese!
  Jag har bilagan, men ska genast kika in på webbsidan. Vilket fint hus ni varit på kalas i. Kan det vara Gun-Britt och Nils som Åsa i Nylyckan känner? Då vet jag vilka de är. Ni verkar ha haft det kanonmysigt.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt hus,det skulle inte vara dumt att ha som permanent bostad. Kramar Ulrika

  SvaraRadera
 3. Oj, att det finns sådana hus på riktigt...

  SvaraRadera
 4. Vilket underbart hus...man får precis den rätta sommarlovskänslan! Vad fint att jag "äntligen" kunde läsa artikeln i Aftonbladet! Fina bilder och jättefin text! Har det blivit rusning till din blogg?

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails