onsdag 6 maj 2009

VÄXTHUSET

Hej svejs! Jag har precis kommit hem från mina föräldrar.Idag var det Pappas tur att fylla år. Världens bästa pappa blev 61 År. Mina föräldrar betyder väldigt mycket för mig. Vi bor bara ett stenkast ifrån varandra. Vi pratas vid dagligen o står varandra väldigt nära....Vad skulle man göra utan sina älskade föräldrar....Dom som alltid finns där o som stöttar en i vått o torrt! Tack för att Ni finns! Jag höll på att glömma att säga till om att mitt "Lilla hemma HosReportage" ska publiceras på Sön.10/5 i Aftonbladets Bilaga. Dessvärre blev jag lite "besviken" när jag fick veta att dom nästan bara kommer att visa detaljbilder....Fotografen som tog så mycket fina bilder! Här kommer iallafall lite bilder från mitt växthus så som det ser ut nu.....Längtar tills jag får börja plantera snöflingor o gammeldags rosor....Mer bilder kommer! Må så gott!



































37 kommentarer:

  1. Så vackra bilder,och stolarna är jättefina.
    Ha det gott

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar oas det är där inne i växthuset, så där vill jag ha det. Kanske det går att fixa till det efter vi har målat huset.

    Ha det bra idag
    kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Åh tänk den som hade ett växthus. Vad fint det är!!! Och orkideér som är bland de vackraste blommorna som finns. Jättefint! :)

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  4. Vilket fantastiskt fint växthus du har! Jättemysigt! Vad kul med repotaget i aftonbladet, den måste jag köpa! Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Åh va fint det är!!! Mysigt med de vita blommorna!!! har köppt ett växthus som man skall ha mot väggen, men jag skall odla tomater där... Jätte fint har du!!

    Ha en bra onsdag!!, Kram Camilla.

    SvaraRadera
  6. Men vilket underbart växthus du har! Gillar allt det vita. Det ser så avlappnat och harmoniskt ut. Är allt lika fint hemma hos er =) Du har en jättetrivsam stil!
    Då ska jag absolut köpa tidningen på söndag! Ska bli kul att se.
    Kramar Camilla

    SvaraRadera
  7. Hej! Fint det var med de gamla vita stolarna, vita blommorna och krukorna till allt det gröna. Fint med trallgolvet i växthuset. Aldrig tidigare känt att jag vill ha ett växthus, men nu blev jag inspirerad. Jag skulle nog bara sitta där och njuta och känna de goda dofterna av blommor,tomat m.m.Kram Åsa

    SvaraRadera
  8. Vilket vackert växthus du har! Är det sexkantigt? Kul att det är så stort att du kan ha möbler där! Vita vackra möbler, så klart! Och vackra vita orkidéer. Vad är det som slingrar?
    Ska försöka komma åt att köpa tidningen på söndag...

    SvaraRadera
  9. Vad fint du har det i ditt växthus. Vitt och harmoniskt. Skulle så gärna vilja ha ett litet växthus eller lusthus. Vet inte riktigt var bara. Men om ett par år kanske när barnens riddarborg försvinner kanske jag får plats för ett!!!

    Vad roligt med reportaget i Aftonbladet, måste komma ihåg att köpa numret i helgen.

    Kramar Anna-Lena

    SvaraRadera
  10. Kanonmysigt växthus, härligt att kunna sitta där inne o ta en morgonkaffe typ:-). Kul med reportaget, då får vi kolla in det på söndag! Må gott, Kram Sofia

    SvaraRadera
  11. Fint!!! Där smakar nog kaffet bra :) Kram

    SvaraRadera
  12. Mysigt det ser ut i växthuset.
    Vad roligt att vara med i tidningen,den kommer jag att köpa.
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  13. Oj vilket fint växthus. Och vad fina bilder du visar.

    Kram Anne

    SvaraRadera
  14. Men så fint du har det där... Ser så rofyllt ut att sitta där. Lyllos dig :)
    Kram

    SvaraRadera
  15. Hejsan!

    Spännande...

    Och dina bilder är toppen från Växthuset...så klara o fina fotografier...

    Där vill man ju gärna slå sig ner en stund...

    HA´det så gott denna helg som kommer!
    MiaMaria

    SvaraRadera
  16. Hej Therese!
    Ta en titt på min blogg och mitt senaste inlägg.
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  17. Spännande hur som helst, garanterar att köpa tidningen!!

    SvaraRadera
  18. Fiffigt att kunna plocka hallonen när man sitter och njuter i växthuset! Fräsigt! Ha en skön helg! Blir nog en inne-helg...känns det som!

    SvaraRadera
  19. Oj, vad fint du har i växthuset. Jag förstår att du längtar efter att börja pyssla där. Mitt växthus ligger i kartong i ladugården... Undrar om det kommer monteras upp i år... Kram Stina

    SvaraRadera
  20. Vad skönt det ser ut att sitta där o mysa.... fint i ditt växthus..... vilken dröm.. Skön helg.. Kram Annika

    SvaraRadera
  21. Jag kommer ihåg eran relation som väldigt kärleksfull. Vad tråkigt med bara deatljbilder..herre min gud vilket fint växthus..när kan jag flytta in:-)
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  22. Hej Therese!
    Vad glad jag blir när folk hittar till min blogg och lämnar kommentarer. Guuuud...vilka fina bilder du har i din blogg.Vilket fint växthus du hade,kanske kan bli något jag kan önska mig i 40 årspresent.Hi,hi.tack ännu en gång för att du tittad in till mig. Välkommen tillbaka. Måste läsa Aftonbladets bilaga nu på Söndag,ser framemot det.
    Hoppas att du får en trevlig helg.
    kramar Ulrika

    SvaraRadera
  23. Hej!
    Tack för kommentaren hos mig!
    Jisses vilket fint växthus!
    Vilken fin blogg du har, den måste följas... Länkar till dig hos mig.
    Kram Anna-Karin

    SvaraRadera
  24. Hej1
    Tack för din rara hälsning och vilken tur för nu hittade jag till din underbart fina blogg. Sitter bara och njuter av dina fina bilder från ditt hem och växthus förstår att tidningarna vill komma till dig och göra repotage. Grattis till det! Måste köpa söndagens tidning och kolla.
    Jag lägger dig på mina favoriter, dig vill jag inte missa.
    Ha det gott i helgen och söndag blir väl en spännande dag för dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  25. Godmorgon!
    Vilket ljuvligt växthus, hur stort är det - det ser väldigt härligt ut... med vita stolar, vita orkidéer oxå något som slingrar...
    Jag är oxå lite sugen på ett växthus...
    Önskar dig en härlig helg!
    //Siv

    SvaraRadera
  26. Oj, vad fint du fått i växthuset! Mysigt med sittplats också, så man kan njuta av härligheten! Jag missar inte bilagan i morgon, ska bli kul att se! Kram Lena

    SvaraRadera
  27. Åh vilken fin välkommen-bild du har överst! Och vilket härligt växthus, så vackert det blir med vita blommor. Ska kolla Aftonbladets bilaga på söndag, spännande.
    Kram till dig
    AnnaMaria
    Ps. La dig i min favo-lista, hoppas det är ok.

    SvaraRadera
  28. Vilket vackert växthus du har....ser så underbart mysigt ut! Ljust och skirt och inbjudande.. Du där skulle jag inte ha nått emot att sitta och njuta! Har alltid varit svag för uterum....En dröm jag har är att få en glasveranda!
    Trevlig Helg!
    Kram Marina

    SvaraRadera
  29. Jättefint växthus! Fina stolar! Roligt med reportage, köper tidningen och kollar imorgon! Spännande! Kram Maria

    SvaraRadera
  30. Hej!
    Tack för titt & kommentar på min sida! =)
    Va kul att hitta en ny bloggerska, å va fint hus ni har! Gillar din inredningsstil ;)

    Va mysigt med ett växthus, å fint har du fixat till där inne åxå..hmm..vill åxå ha ett sådant hihi

    Trevlig Helg!
    Kraam från Benita

    SvaraRadera
  31. Vilket fint växthus du har! Det är verkligen en dröm för mig... Men jag är lite dålig på att vattna och så men jag får för mig att om jag fick koncentrera mig på skötseln av ett växthus så skulle allt lösa sig :) Vad tror du om det? Hihi... kanske inte någon lösning... :(

    Hur gammal är valpen i huset? Vi har också en labbe och han är 13 månader och världens bästa hund. Visst är de härliga? Vår Scott är en jaktlabrador och min man håller nu på med träning inför apporterin, spår mm. Det går bra förutom att Scott är lite för ivrig...

    Ha det så bra!
    Kram
    /Anna

    SvaraRadera
  32. Hej!
    Oh, va spännande, då gäller de att få tag på ett Aftonblad och bilga nästa söndag! De ska bli Så spännande att se de fina bilderna!!!

    Underbara bilder från ditt växthus...de är min dröm-ett växt hus! ;- )

    Må så gott & ha en fortsatt skön helg! Kramar, Lina

    SvaraRadera
  33. Jag är inte alls avundsjuk på ditt växthus ;)

    Så fint du har gjort.

    Kram på dig.
    Marit

    SvaraRadera
  34. Oj, så fint du har i ditt växthus. Kan inte säga att mitt är speciellt väl inrett.... Har idag (den 10:e) precis satt ut mina plantor för tillväxt. Här uppe är det ingen ide tidigare, för man får köra så mycket värme på nätterna. Än kan det vara ned mot 5-6 minusgrader på nätterna. Ska strax gå och plantera mina tomater i större byttor, under tiden sambon skrapar huset (gissa vilket jag föredrar). Precis läst reportaget i Aftonbladet - hoppas du är nöjd, det var bra och intressant tycker i alla fall jag!

    Ha nu en fin vecka.

    SvaraRadera
  35. Hej på dig!
    Guud vilket fint växthus. Jag är helt tagen!
    Allt är såå fräscht och vackert.
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  36. Jaha då vill jag bara gå ut i mitt växthus och börja göra om...Jösses så vackert du har där inne...Det är inte så stort ditt växthus eller hur många kvadrat kan det vara ...det ser ut som du lyckats få till det på så liten yta? Kram Carina

    SvaraRadera
  37. Oj oj oj vilket fint växthus....
    Vad vackert.....Mmmm här får du många sköna stunder!
    Ha en bra dag=)
    MaddeQ

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails