torsdag 14 maj 2009

SMASKIGT!!


Hej på Er! Usch, Vad byxorna sitter hårt.....Är dom nytvättade eller har jag "tummlat" dom för mycket? Nej, Jag kan inte skylla på det! Jag har ökat i vikt så enkelt är det. Varför är jag sötsugen hela tiden?? I går iallafall hade jag bestämt med min kompis J att vi skulle ta en promenad efter att vi lämnat våra barn i skolan. Vi gick i rask takt, o kacklet var på hög nivå....Vi brukar säga att vi ska "spana in andra fina inspirerande hus" men det glömmer vi....Det blir så mycket annat!! Vi spar alltid det bästa till sist.....Byns Konditori!! Där satt vi i hela två timmar o fikade. Anna Skipper hade gråtit floder om hon sett oss.....Men vem bryr sig om Anna Skipper!! Nej, Ta Er något smaskigt till nästa Goda Inlägg! Ha de bra! Kram Therese

13 kommentarer:

  1. Det där känner jag igen hihi.. Tyvärr så är det ju alldeles för gott med sötsaker. Här behöver det också tas nya tag nu, ska börja promenera (snabbt). Nu kan man inte skylla på att det är för kallt heller.
    Kram till dig
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Det kändes som att jag själv skrivit detta. Hopplöst sötsugen är jag också och för varje dag vill jag börja mitt nya liv. Man tröttnar ju till slut. Alla kläder sitter så snävt *suck*

    Men samtidigt.. visst var det gott och trevligt med ett fika? :) Så länge det inte går till överdrift åt nåt av hållen så ska man njuta av livet.

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  3. Ja ni är allt roliga ni;)Tycker att jag känner igen mig,man är ute och går hårt så man nästan spyr,sen "unnar" man sig en chipspåse på kvällen eftrsom man har varit så duktig.Förtsår verkligen inte varför jag inte går ner i vikt? :)
    Kramar
    Ulrika

    SvaraRadera
  4. Men så gott det ser. Vet precis hur det känns.
    Synd att man inte har samma längtan efter morötter.
    Ha en bra kväll och må så gott!
    KRAMAR

    SvaraRadera
  5. Jag känner verkligen igen mig, men det är ju såå mysigt att fika!!
    Kram A-K

    SvaraRadera
  6. Å, dom ser verkligen jätegoda ut! Fikabröd är något av det bästa jag vet, är också sötsugen mest hela tiden! Kram Helena

    SvaraRadera
  7. Åhh vad GOTT det ser ut!!!
    Har oxå börjat promenera.... men att sluta med fika och choklad... nää, det är jag inte beredd att göra.... än =)
    Ha det gott!
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  8. Ah,vad smarrigt det ser ut!
    Tänkte höra om du har tips på butiker i örebro,dottern har fotbollsturnering där i sommar.
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  9. Hej igen!
    Jag vet inte om man ska skicka utmärkelsen vidare. Jag fick ju som sagt en för några veckor sen och skickade själv 4 nu. Men vet inte hur man "bör" göra... Du får gå på känn!
    Kram kram

    SvaraRadera
  10. hahaha fikade ni efter eran prommenad?? Dra på trissor det tyckte jag var kul, när ni skulle vara nyttiga och motionera. Ja huvuudvärken är inte kul, värre visa dagar och normal andra dagar men som sagt alltid där. Jag har testat det mesta kan jag säga. Funderar på att testa den där spikmattan men har inte tagit mig för att köpa en ännu. Men jag tror att den kan göra mycket, slappna av bland annat. Tråkigt att du också har haft h-värk som jag sen du var 15. Men som sagt man lär sig att leva med den, och man kan ju inte gå runt och deppa ihop och vara tjurig för det. Folk kan inte förstå hur jag kan stå ut och gå runt och vara glad ändå. Men Therese du och jag kanske får våran chans någon gång och bli av med eländet. Det blev ett långt inlägg det här, hihi.
    Kram på dig från mig / Anne

    SvaraRadera
  11. Hej Therese!
    Vad skönt att höra att det finns fler som har kläder som mystiskt krympt,hihi! Jag kommer snart inte i nått av mina kläder, får ta på mig det som är "minst för litet":)
    Har blivit en sån soffpotatis, dax att ta itu med det..fast nu blev jag så sugen på wienerbröd;)

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  12. Jag är oxå en fikatjej av största rang, hihi!! Älskar kakor o bullar OCH wienerbröd *fniss*. Kramis Sofia

    SvaraRadera
  13. Vist är det mysigt att sitta och tjöta på ett kafe!!!

    Hoppas du får en bra helg, Camilla.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails