måndag 25 maj 2009

Kakfat


Hej svejs! Hoppas ni haft en bra helg! I lördags hade jag o syster Yster bestämt att vi skulle hjälpa våra föräldrar som ska flytta inom en snar framtid.Nu är ju vår kära mamma väldigt noga o har ju alltid tyckt om att städa skåp o lådor. ( Konstigt jag har inte fått några såna gener från henne...) Men ändå så är man snart 60 År fyllda o alltid haft intresse av saker o prylar, så blir det ju en hel del....Eftersom hon är ganska van vid att syrran o jag pratar Inredning så har hon ju lärt sig att Shabby Chica. Så allt färggrant tyckte hon att vi kunde Shabby Chica. Ja, Herre Jösses vad mycket snyggt vi hittade! Det kom även fram ljusmanschetter som jag inte tror kommer bli moderna igen...Och jag tror inte att hon kommer att sakna dom när dom är borta! Jag fick iallafall med mig ett kakfat hem som jag tyckte var synd att köra till loppis....Nej, vår kära mamma får nog satsa på ett långt,långt marknadsstånd när den årliga marknaden ska vara! Det kanske finns nån av dom 10.000 besökare som vill köpa en snygg ljusmanschett!! Hi,Hi!! Ha En bra start på veckan! Kram Therese

25 kommentarer:

  1. Det är bara att ta fram dina lådor & plantera... jag skall åka under veckan för att handla hem lite mera blomster ;-)

    Ha en underbar dag
    //Siv

    SvaraRadera
  2. Ja, du vi är som små ekorrar!
    Ha en bra dag!
    Carin

    SvaraRadera
  3. Vilket fint fat! Ha en skön dag!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  4. Hej svejs! Det ser ut att vara ett fint kakfat och det ligger ju lite i tiden nu med kakfat med fler våningar;) Jag ser att du tänt ljus i sådana kakformar. Jag var på en begagnadbutik i helgen och köpte mig sådana just i det syftet.Fint:)Ha det gott. Mången Kramen Carina

    SvaraRadera
  5. Jättevackert kakfat,kommer nog till användning nu i sommar. Må så gott! kramar ulrika

    SvaraRadera
  6. Hej och tack för din gulliga kommentar hos mig! Såå himla fint du har och va kul att du varit med i reportage i Aftonbladet..måste ta och leta min in där och leta! Ser att du har samma utemöbel som mig, gillar den jättemycket! Nu ska jag kika vidare! Kram :)

    SvaraRadera
  7. Härligt kakfat. Det blir en del saker man samlar på sig under åren. Skulle också behöva sälja på loppis men tyvärr har jag så svårt att göra mig av med saker.
    Önskar dig en härlig vecka!
    KRAM

    SvaraRadera
  8. Vilket fint kakfat det är lätt att samla på sig endel när man bott länge på samma ställe.. Kram Maria

    SvaraRadera
  9. Hej Therese! Gud vad jag har missat många fina inlägg. Visst är det mysigt på Framnäs. Det är som om tiden står stilla. De är så himla goa och snälla också. Fina trädgårdsmöbler du fyndat oxå. Kramen Åsa

    SvaraRadera
  10. Halloj,

    kakfatet är jättefint. Tror att jag har ett exakt likadant som jag ärvt efter min mamma. Jag tyckte alltid att det var så vackert när jag var liten. Det åker fram vid alla kalas!

    Kram Anna-Lena ♥

    SvaraRadera
  11. Fint kakfat, både praktiskt och snyggt!

    kram Mia

    SvaraRadera
  12. Godkväll! Vilket charmigt kakfat. Passar jättefint på skänken. Tur inte det hamnade på loppis :-) Ha en skön kväll! Kram S

    SvaraRadera
  13. Kakfatet passade bra på ditt fina vita skåp. Det kan du ha godis på, smaskens..Ibland kanske det är tur att smaken är olika, annars skulle man få föör mycket saker.
    Kram till dig
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  14. Hej!
    Din blogg är ny för mig och det är alltid lika skoj med nya bekantskaper!! Har inte hunnit titta så mycket än, men hittills ser det väldigt lovande ut!
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  15. Jättesött kakfat!! Tur att du och systern fick rota innan allt för mycket kanske gått till loppis!
    Kram!

    SvaraRadera
  16. Hej!
    Vilken fin skänk som kak fatet står på. Härligt kakfat också, nu är det bara att fylla på med kakor...

    Kramis Lotta!

    SvaraRadera
  17. Hej Therese :) Tack så mycket för ditt besök hos mig och din goa kommentar :) Ditt hem verkar ju hur fint som helst! Såg att ni varit med i ett repotage, måste kika på det, så roligt :) Ha det så bra! Många kramar Emma

    SvaraRadera
  18. Hej!
    Lilla skruttan är nu pigg & frisk igem, skönt! I morse längtade hon till dagis & kompisarna igen...

    Oh, upptäckte igår att de fina reprtaget från ert hus fanns på Aftonbladet...var inne och kikade och inspirerades igen ;- )

    Inte dumt att göra fina fynd hemma hos sina egna föräldrar! Jag gjorde likadant i helgen. Pappa och jag tog oss upp på vinden. Jag kom ner med en liten söt pinnstol som pappa hade när han var liten och 3 fina servettringar i silver...inte illa!

    Må så gott & ha en bra vecka! Kramar, Lina

    SvaraRadera
  19. Hej Therese!
    Vilket fint kakfat!

    Brukar oxå leta fynd hos mina föräldrar när jag är där..de har samlat på sig en del under årens lopp:)

    Ha en jättebra vecka,
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  20. Vilket fint kakfat....Ja man vet aldrig vad som döljer sig. Hoppas att allt är bra titta gärna in och tävla hos mig.

    Kramis anne

    SvaraRadera
  21. Vilket fint kakfat! Tänk vad du kan fylla det med mycket smaskigt till alla sommarens fika. Fikar ni också mycket på sommaren? Visst fikar man väl mer på landet än i stan. Inte konstigt att man har lagt på några kilon... Kram Stina

    SvaraRadera
  22. Mammor är bra,min mamma har lärt sig att inte slänga något utan att fråga mig först hi,hi.
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  23. Tänk vad man kan hitta hos sina föräldrar:)
    En liknande kakfat hittade jag på loppis för någon månad sedan. Det fick mamma i present, men jag gillade det själv också. Blåvita mönster är så fräscht.
    Ha en fin dag!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  24. Hej Therese!

    Hittade hit via en kommentar du lämnat på en annan blogg. Så...hemma-hos reportage, så spännande det låter! Det måste jag kolla lite närmare på :)

    Kommer snart tillbaka!

    Kramar / Kerstin

    SvaraRadera
  25. Hej Therese!
    Vad kul att hälsa på i "Huset vid ån"! Tack för en jättehärlig skogspromenad i djupa snön tillsammans med dig och Cesar! Freya har ätit god mat och jag, gissa? .......... en apelsin och kaffe latte:) Ha en riktigt bra dag!
    Stor kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails