fredag 29 oktober 2010

På JulBordet....


Hej svejs! Jag tror att jag "snöat" inne helt o hållet på julen! Jag kan inte riktigt låta bli att tänka på julen o kika på bilder sen förra året. Hoppas att ni står ut med det.....Favoritblommorna på julbordet här hemma är frasiga röda tulpaner! Vad har Ni för "Favoritblommor" på julbordet? Ha En Bra Dag! FredagsKramar Therese

32 kommentarer:

  1. God morgen


    tulipaner... vakkert..de er kommet i butikken nå..og jeg skla jammen kjøpe en bukett...

    Her er det kommet litt rødt frem... litt jul kanksje men jg er glad i rødt..

    ha en fin fin helg..

    klemmer

    SvaraRadera
  2. Ja, julen nalkas med stormsteg och snart är den här. Roligt att få börja pynta julsaker till första advent och då vet man att det är nära till julen. Härlig helg är det. Mina favvisar i blomsterväg är julstjärnor och hyacinter. Men tulpaner är otroligt fina de också att ha lite överallt i sitt hem.
    Önskar dig en RIKTIGT MYSIG FREDAGSKVÄLL OCH EN HÄRIG HELG !
    Kram från Marie

    SvaraRadera
  3. Tulpaner njuter jag gärna av efter julen. Min favorit julblomma får nog bli hyacint.
    Ha en skön fredag! Kram Kicki

    SvaraRadera
  4. Jag älskar hyacinter.
    De doftar så underbart.
    Kan stå med näsan i dem och bara andas in. :)

    Julstjärnor är oxå fint.
    Det finns ju många olika varianter numera.

    Ha de bäst !!
    Nilla

    SvaraRadera
  5. Till jul har jag hyacinter, amaryllis och azaleor. Gärna en julros också! Men jag brukar ta död på dem, vet inte varför de inte gillar mig..ler. Tulpaner köper jag efter jul. De ger mig liksom känslan av att nu har det vänt och går mot vår. Ha nu en riktig mysig fredag!
    Kramar Pia

    SvaraRadera
  6. Så läckert du har gjort med fotot! Mina favoriter är den vita julrosen, hyacinter förstås och så gillar jag tazetter (men de luktar litet illa) och får jag tag på iskonvaljer och så måste jag ha de små röda tulpanerna som jag arrangerar precis till julafton. Många favoriter blev det men blommor kan man aldrig få för många av. Nej men jag glömde ju amaryllisen, den måste också få vara med, gärna någon spindelvariant. Ha en riktigt go helg Therese och fortsätt gärna med jultemat./Kram Merja

    SvaraRadera
  7. Till jul är det vita hyacinter vit amaryllis som jag tycker om.Tulpaner bukar jag köpa efter jul.För då känns det som vi går mot våren.Men jag älskar ju blommor.Önskar dej en mysig fredag söta du .Kraam Rita ♥

    SvaraRadera
  8. Hej Jag tyckte din bild med tulpaner var så fin! Jag förstår att du tycke de är fina! Hemma till jul vill jag så klart ha hyacinter, Amaryllis och julrosor! Många blommor ska det vara överallt! Ha en underbar helg! kram Nina

    SvaraRadera
  9. Jag älskar frasiga tulpaner men min favorit på julen är helt klart den vita amaryllisen. Jag älskar dem verkligen och har flera under julen. Den första brukar vi få när maken fyller år i november.

    Kram

    SvaraRadera
  10. Vilken häftig bild eller bilder, måste vara kul att kunna trixa med bilderna försöker lära mig men det går trögt. Här är det vita hyacinter som gäller och julstjärnor gärna vita.
    Ha en fin helg själv ska jag på auktion imorgon!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  11. you make me happy with those flowers, i wish you a happy weekend greeting Irmaxxx

    SvaraRadera
  12. Hej vännen så vackert med Tulpaner på julbordet! Jag älskar nästan alla blommor, men doften av Hyacinter vill jag inte vara utan till jul! Ha en skön helg kram från Maria

    SvaraRadera
  13. Hejsan! Jag vill ha massor av blommor till jul, de flesta vita. Iskonvaljen är nog en av favoritena som jag inte vill vara utan.
    Planterade mina lökar med röda jultulpaner igår, hoppas dom blommar lagom till jul.
    Ha en bra fredag, Kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  14. Hej snäckan!! Jag är med helt knäpp på julen nu! Speciellt när jag vet att min andra Mailegnissa/nisse är på väg!! Jag satte igång och klippte ut vimplar till en julvimpelslinga igår och sen blev jag helt galen när jag kom på att jag fortfarande inte har något nytt strykjärn!! Snacka om att ha gjort en massa i onödan!!
    Men jag tror jag ska gå ner och "låna" det som står i tvättstugan idag, vi har ändå tvättid idag så vem märker om det försvinner 10 minuter :)

    Du visar sååå fina bilder nu med din collage, så mycket att titta på och jag gillar verkligen de där bild-i-bild-collagen!
    Angående din fråga, jag sitter och funderar på detsamma, vi måste sätta ner pelargonerna i vinterförvaring nu och då har vi helt plötsligt inga blommor kvar!! Dvs fri insyn för alla igen.... Nu ska jag till Plantagen på söndag och hoppas hitta lite nytt där... Har blivit lite kär i jultulpaner och Julros. Det kommer nog en och annan pärlhyacint med, även om de inte ger någon större insynsskydd... Då får väl folk titta in då...

    Stoooora kramar och hoppas ni får en superhärlig helg!

    SvaraRadera
  15. Hej Therese,

    Jag håller på julen liite till! Halloween-fest först ;) Jag gillar också frasiga tulpaner men de brukar få komma in vid nyår och framåt. Mina favoriter är vita hyacinter och amaryllis.

    Trevlig helg!
    Kram Sanna

    SvaraRadera
  16. Så vackert med tulpaner! själv ha jag en blandad kompott vad gäller julfavoriter: hyacinter, tulpaner o amaryllis. Men det ä ju så vackert med blommor! Ha det gott o trevlig helg! Kram Lenita

    SvaraRadera
  17. Till julen är röda tulpaner så ljuvligt! Fast egentligen är det en vårblomma för mig (men då i krispiga karamellfärger - eller i vitt). Och så älskar jag vita eller möjligen polkafärgade amaryllis. Både som snitt och i kruka. Lite vita hyacinter är ett måste också.

    Själv försöker jag hålla jullängtan i schack, men det är svårt. From 1 november tänker jag börjar frosseriet, men jag kan inte låta bli att kika på, och njuta av, dina fina bilder.

    Ha en fin helg!
    Kram
    Cathrin

    SvaraRadera
  18. Kikar in och önskar dig en bra helg Kram

    SvaraRadera
  19. Tulpaner är väldigt fint, såg att det hade börjat komma. Min favorit är vita hyacinter.
    Ha en rolig halloween
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  20. Hej Therese!

    Jultulpaner är verkligen fina och dina bilder är ljuvliga. Största julfavoriten är för mig hyacinter i alla de färger. Den doften är verkligen jul för mig. Men amaryllis är inte dumma de heller. Åhhh, jag älskar nog alla blommor av alla de slag kring juletid. ;)

    Ha en härlig helg kära du!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  21. Så vackert med tulpaner, men för mig är faktiskt tulpan en vårblomma.
    Min favorit är nog hyacint. Älskar doften och det är så mycket barndomsminnen med den blomman.
    Ha en bra fredagskväll!
    Kram, Jenny

    SvaraRadera
  22. Så fina tulpaner du fotat. Jag gillar amaryllis, brukar ha några till jul. Det värsta är ju att jag efter att jag haft dem utomhus över sommaren brukar glömma dem, frosten brukar hinna ta dem. MEN inte i år, kanske får jag amaryllisarna att blomma till jul?
    Ha en skön helg!
    Marianne

    SvaraRadera
  23. Tror ju att du hjärntvättar mig... Nu köpte jag ännu en jultidning idag, jag som brukar hålla igen! Skojar, fina bilder du visar! Som min vän ovan gillar jag amaryllis, men tulpaner är också fina! Ha en skön kväll! ♥

    SvaraRadera
  24. Vilka tjusiga tulpaner!!! :)
    Tittar in för att önska dig en skön och fin helg!

    Ha det så bra och var rädd om dig!
    KRAM♥

    SvaraRadera
  25. Hej Therese!
    vad kul att kika in hos dig, så fräscha tulpaner. Mina favoritjulblommor är vita julstjärnor, cyklamen, hyacinter och abolut amaryllis:-)
    Hoppas allt är bra med dig. Jag jobbar ju heltid nu, jag trivs men är ofta trött...
    Ha en mysig helg!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  26. Hej Therese!
    Jamen, det är nog dags att snöa in lite nu. ;o)
    Kunderna frågar efter julen, men jag har för första gången på många år inte känt julvibbar som jag borde. Det är nog det fina höstvädret med alla färger som liksom skär sig mot julfärgerna. Men vad ljummet det är ute.....skönt! Kanske man får "snöa ut" sig och leta efter svamp. Hösten verkar inte vilja ge sig.;o)
    Så trevligt att träffa Karin. Ja, hon har ett härligt smittande sätt....verkligen en färgklick!
    Nu önskar jag dig en fin helg!
    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  27. Tulpaner är så vackra!
    Jul...undrar vart jag får lite stämmning!
    Har en mysig kväll och en trevlig helg!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
  28. Så roligt med "julinsnöade" personer hihi... Tulpaner är fina men favorit julblomma är nog amaryllis och hyacint. På julbordet står dock alltid en överraskningsbukett av svärmor...ioch jag har märkt att den oftast går i vitt. Hon har väl märkt favvofärgen.... Kram

    SvaraRadera
  29. Håller allt med dig, röda tulpaner är mina julfavoriter också!! Hyacinter som doftar gött, är inte illa heller..Hyacinter växer vilt i Turkiet..får se om jag hittar några där till jul??..Kram Karina

    SvaraRadera
  30. Tack för kommentaren,det känns så bra med respons.Önskar dig en fin helg och visst är tulpaner härliga.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  31. Hej!
    Jul är härligt - och nu kommer den snart!!!!!!! Jag är helt insnöad på julrosor...

    Kram,
    Stina

    SvaraRadera
  32. Hej Therese,

    ja visst är det härligt med tulpaner, man saknar dem lite så här års, men snart är dom överallt...

    Min favorit på julbordet är nog amaryllis, finns så många fina färger och sorter att välja på och det är så spännande att se hur många stänglar dom får.

    Ha en bra helg!

    Kram Carina

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails