torsdag 3 juni 2010

Lutar mig tillbaka....


Jag sitter i solskenet o lutar mig till tillbaka i stolen, och bläddrar i en inredningstidning. Jag vill så gärna ha tillbaka glädjen o inspirationen inom mig. Den känns så långt bort just nu......Men jag är så glad att ni tittar in till mig! Önskar alla En Vacker o Skön Dag! Kram Therese

40 kommentarer:

 1. Åh, jag förstår om det känns tungt just nu! Allt ställs på sin spets när livet förändras så dramatiskt. Men som du säkert också vet så blir det bättre.

  Kanske blir livet inte som det var innan, vilket man kanske inte heller vill. Men det som skett kommer att vävas in och bli en del av ditt liv. Din vän är och förblir en del av dig.

  kramkram
  Ullis

  SvaraRadera
 2. god morgen til deg.
  skjønner det er tungt nå,å helt forståelig,du vet det er en prosess en må ha tid å komme igjennom,
  nyt de små ting å gleden i hverdagen så kommer du deg litt etter litt,bruk tid på dette.
  jeg lever mye etter nå er nå..
  stor bamse klem fra sylvia.

  SvaraRadera
 3. Sänder massor med styrkekramar till dig.

  Kram
  Kristina

  SvaraRadera
 4. Jag sätter mig gärna vid det fina dukade bordet och tar en melonskiva.
  Ha det skönt i det härliga vädret!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Godmorgon....
  Jag förstår dtt det känns tungt nu för dej....
  Jag har känt likadant....
  Det kommer att ljusna!
  Vänta får du se!
  Jag älskar alla fall dina underbara trädgårdsbilder...
  Så underbart somriga
  Ha det så bra!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 6. den kommer tillbaka vännen, dels bruar den dala lite nu under sommarmånaderna och sen har du andra tunga saker som väger över.
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 7. srora kramar till dej tänker på dej ,förstår att det känns tungt , när man har mist någon man håller av , tur att solen och värmen är här och kan värma din själ lite

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!
  Allt kommer tillbaka, inspiration och glädje, bara låt dig känna allt du känner just nu!
  Bättre att ta ett steg tillbaka och vila lite, istället för att köra på och tro att allt ska vara som vanligt, det slår bara tillbaka (tro mig...).

  Så ta hand om dig, gör bara det du vill och sånt som känns bra!
  Hoppas solen skiner på er lika mycket som den gör här nere!
  Megakram från vännen i söder!

  SvaraRadera
 9. Åh, så gott det ser ut med melonen!

  Beklagar sorgen och sänder varma kramar till dig.

  Ha en skön dag i solen!
  Kramizar Helene

  SvaraRadera
 10. Vad ledsamt att läsa om att din vän har somnat in. Har inte kikat in här på nåra dagar! Livet är inte alltid rättvist!:-( Ta hand om dig nu vännen! Stor styrkekram Sofia

  SvaraRadera
 11. sorgen måste få ta den tid den tar. inspirationen kommer tillbaka i sinom tid. försök njuta av ljuva sommardagar trots att det känns tungt i hjärtat just nu.
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 12. Ha inte för bråttom, ge det tid. Ta små korta stunder av njutning när det kommer till dig, gå inte och vänta på att inspirationen ska komma. Bara var just nu!/Storkramen till dig!/Merja

  SvaraRadera
 13. Du gör helt rätt...sätt dig i den lummiga grönskan. Läs en inspirerande heminredningstidning..låt den sjunka. Titta på hur ljuset faller ner genom din vackra pressglas skål..hur melonbitarna lyser i solskenet. Hör fåglarna kvittra, hör hur vinden rasslar i löven, känn dofterna..och tänk vad livet ändå är underbart!!! Vilken skatt det ändå är att du fick uppleva och känna in vän. och kommer det en tår så torkar den fort i vårvindarna..eller hur
  Varma kramar Pia

  SvaraRadera
 14. Det är tungt och lessamt för dig nu, många tankar har du säkert. Att sitta ute i trädgården, nära blommor och träd, det tror jag är bra. Såklart att du är ledsen nu, tänker på dig vännen.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 15. Ja, det är tungt för dig just nu. Ibland får man tillåta sig det också - glöm inte bort det. Som Pia skriver ovanför här så torkar tårarna ganska fort i vårvindarna och det är ganska befriande att låta tårarna falla ibland. Tror att du kan känna att de tårar som kommer nu representerar såväl sorg o saknad som förtröstan i form av fina minnen.

  Men, sitt där och bara var i stunden, njut av det vackra som finns runt dig och du ska se att kraften kommer tillbaka, att gnistan tänds igen och att inspirationen kommer åter. Det behöver bara få sin tid lite grand.

  Sköt om dig min vän och var mild mot dig själv!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 16. Söta Therese! Allt har sin tid...både sorg och glädje! Tillåt dig att sörja och minnas...en vacker dag kan du tänka på din vän med glädje och tacksamhet. Jag tror så som många andra skrivit att så länge vi minns och pratar om våra kära avlidna, så lever de kvar hos oss!

  KRAMAR Helena

  SvaraRadera
 17. Ta det lugnt så kommer den. Vi är nog onormala om vi skulle spruta ut ideér hela tiden och vara inspiratörer. Skönt att bara vara ibland. Tråkigt med din vän som gick bort.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 18. Inspirationen kommer snart tillbaka...
  Det måste få ta lite tid!
  Ta en dag i taget, och lev i nuet...
  Varm kram Nina

  SvaraRadera
 19. Var sak har sin tid sägs det ju, tänk om man ändå kunde påverka tiden! Ha det bra, vi finns runt omkring dig! Kram Marie

  SvaraRadera
 20. Du ska ta den tid på dig som du behöver. bara njuta av solen och ta det lilla lugna. Inspirationen kommer tids nog och du får orken tillbaka.
  Sköt om dig!
  ~Marita~

  SvaraRadera
 21. ....så kommer det en dag och så ser man plötsligt ljuset igen....
  kram
  agneta

  SvaraRadera
 22. Katarina, Nora3 juni 2010 10:03

  Oj, så ledsamt att höra Therese! Jag skickar en riktigt stor kram till dig!

  SvaraRadera
 23. Allt har sin tid Therese! Luta dig tillbaka och vila...inspirationen kommer nog sedan när du är färdig för den. Varm kram!

  SvaraRadera
 24. Luta dig tillbaka och ta de lugnt och minns. Det kommer bli bättre med tiden, inte lika som förrut men massor av bra minnen som gör dig glad att plocka fram i tunga stunder.
  Ta hand om dig.
  Gillar dina bilder från din trädgård och fatet med melon gjorde mig fikasugen.
  Kramar om dig
  Camilla

  SvaraRadera
 25. Hej hej!!

  Nej, så tråkigt med din vän som gått bort. Det är verkligen tungt när det än händer, än hur förberedd man är. Saknaden finns ju där ändå och man måste få vara ledsen och det får ta sin tid. Man kan liksom inte förstå att man inte kommer att få träffas igen, inte i detta livet i alla fall.

  Så fina och mysiga bilder från din trädgård - riktiga sommarbilder!!

  Sköt om dig!!

  Kramar gunilla

  SvaraRadera
 26. Lusten kommer snart tillbaka, njut bara av årstiden så löser resten sig själv! Trots allt tråkigt runt omkring dig så är det lite lättare när allt är så vackert nu!
  Fantastiskt läckra bilder du visar!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 27. Låt din känsla få vara så länge den behöver ... skynda inte på att känslan ska förvsvinna...så ska du se att när olyckan försvinner tittar lyckan in genom dörren :0)

  Du ska veta att DU inspirerar alla oss som tittar in hos dig!!!!
  Det gläjder mig ialla fall :0)

  Må så gott i solen och ta in alla käreksstrålar
  kram kram!

  SvaraRadera
 28. Hej!

  Bloggstödet är enormt, vi finna allihopa här för dig. Ta hand om dig själv, var ledsen och deppig det är helt okej. Kram Madeleine

  SvaraRadera
 29. Mina varmaste tankar till Dig.
  Kramar Lena

  SvaraRadera
 30. Hej Vännen!
  Tids nog kommer inspirationen och glädjen tillbaka, låt sorgen ta den tid den tar..

  stor kram!
  Jenny

  SvaraRadera
 31. Ja...man måste sörja så att man känner att man kan gå vidare. Var sak har sin tid. Inspirationen kommer och man kan vila lite i allt annat som man har gjort.
  Jag sätter mig ner där hos dig i de vita stolarna och tar lite kaffe, så kan vi prata om det som faller oss in just då. Snart känns det bättre ♥.
  Kram annika

  SvaraRadera
 32. Inte lätt att hitta inspiration när sorgen tynger ditt hjärta!

  Var rädd om dig!!

  Kramar Sanne!!

  SvaraRadera
 33. Hej vännen!
  Ta hand om dig själv och gör det du tyckte om,trots att det inte känns roligt eller stimulerande just nu. Viktigt är att du ger dig tid att sörja. Tillåt dig vara ledsen när du är ledsen.
  Kom ihåg personen med både sorg och glädje. Sorg över det man har förlorat. Glädje över att man har varit en del av persones liv.
  Varm kram till dig!
  Raina

  SvaraRadera
 34. Låt sorgen få sin tid. Inspirationen kommer så småningom tillbaka. Hoppas du haft en fin och solig dag. Var rädd om dig.
  Tusen kramar Camilla

  SvaraRadera
 35. Livet måste trots allt gå vidare... även om det ibland känns fruktansvärt orättvist! Låt det ta sin tid. Tids nog kommer det att kännas bättre... Man måste få sörja och vara ledsen ibland. Hoppas du snart finner inspiration och tröst. Tänker på dig!
  Ta hand om dig,
  kramar Marie

  SvaraRadera
 36. Låt tiden ha sin gång .Mys och njut och försök att tänka positiva tankar om allting det vackra och fina.Inte lätt men försök.För bakom molnen finns solen.Var rädd om dej vännen.Fina bilder.Tankar och styrkekramar till dej .Vore jag hos dej skulle vi kramas och kramas .Ha det så gott du kan :Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 37. Hej hej!

  Åhh vilka härliga bilder!
  nu blir jag så sugen på melon =)
  Visst är det underbart nu när vädret är sååå härligt?!
  Ha en fortsatt trevlig vecka!
  Kram sara

  SvaraRadera
 38. Förstår att det känns tungt.
  Så vackert du har dukat upp.
  Stor kram
  Hanna

  SvaraRadera
 39. Hej Therese.
  Liver har verkligen en del riktigt urkassa dagar att bjuda på.
  Hoppas att du snart känner dej bättre.
  Ledsamt att höra om din vän.
  Ha det allra bäst.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 40. Lade du märke till att jag inte nämnde den vackra handduken i mitt inlägg...Men handduken är full av kärlek för den kommer från Skogslyckan. Jag tror till och med att den kan torkas tårar med...
  Kram igen Pia

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails