lördag 17 april 2010

Vardagsrum....


Hej på Er! Hoppas allt är bra med Er. Vad det bara jag som saknade "Solsidan" igår på tv? Jag gillade verkligen det programmet, det var underhållning. Tur att det kommer nya avsnitt till hösten. På tal om Sol så visar jag bilder på vårt "Solgula" vardagsrum. En tapet som jag valde för ca. 7 år sen, jag tycker mycket om den för det känns alltid soligt o varmt där inne. Men skulle jag har valt tapet idag så kan ni väl gissa vad det skulle ha blivit för färg? Fniss! Nu ska jag åka på dansskola med Wilma, jag kikar in till Er när jag kommer hem. Ha en Trevlig Lördag Alla som Kikar In! Många Kramar Therese

35 kommentarer:

  1. Vacker tapet! Håller med om att den ger ett varmt intryck.
    Ha en bra helg!
    Kram

    SvaraRadera
  2. nydelig tapet det da,gir en sommerlig å glad følelse,
    ønsker deg en vakker dag,
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  3. Du har ett sånt vackert vardagsrum,såååå fint.Ha en riktigt skön Lördag goa vännen. Kramar ulrika

    SvaraRadera
  4. Det är ett härligt rum, blir varmt och soligt fast det regnar ute. Idag ska vi åka ut till svärmor och svärfars stuga, blåser lite kallt och mulet. Typiskt, nu ville vi ha sol och varmt. Hoppas hitta lite vitsippor, sen får vi nog fika.
    Ha en härlig lördag
    Kramar
    AnnaMaria
    Ps, med lite tur hinner jag en loppis på vägen dit...

    SvaraRadera
  5. Hej! Vi hade det bra i Stockholm...bra föreläsningar...bra shopping!
    Vackert rum som ni har.Gult är mjukt i inredning. Jag gillar verkligen er kakelugn. Kul att W gillar att dansa. Det är så viktigt att de får intressen som ger glädje och energi. Ha en skön lördag i blåsten. Vi ska till sonen och fixa lite...i morgon är den dagen som är sagt att bebisen ska komma men det vet vi ju inte hur det blir med den saken...det är nära nu i alla fall. Hittade lite kläder till bebisen i Stockholm :D)
    Kram annika

    SvaraRadera
  6. Jätte vackert rum, den solgula tapet är pricket över i tycket jag!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag hade med solgulsrandiga tapeter i mitt vardagsrum innan. Något bredare ränder var det. Jag gillade den tapeten. Som du säger ger det en varm och skön känsla när solen lyser in.Behåll den tapeten! Färg kommer tillbaka nu ju! Min mellersta dotter elin dansade balett ett tag, men hon blev jätte duktig och då var vi tvugna att åka till gbg 2 ggr i veckan för att hon skulle kunna vidarutvecklas. Tyvärr hade vi inte råd och tid att kunna hjälpa henne med detta vilket vi ångrar idag. Det är 10 mil till gbg här ifrån. Vi har ju tre andra barn också och jag hade inget körkort på den tiden. Hon bötrjade ta sånglektioner istället och nu satsar hon för fullt på det. Häromdagen var hon och gjorde ett antagningsprov på estetiska programmet med sång som huvudämne. Vi håller just nu tummarna på att hon blir antagen! Det är viktigt att vi stöttar våra barn-tiden går ju sååå oerhört fort! Ha en skön lördag! Själv är jag på väg att jobba...kramis semlan

    SvaraRadera
  8. Härlig tapet, det är kul när man känner att man har valt rätt och att det man valt står sej över tiden. Ha en bra helg!//kram maria

    SvaraRadera
  9. Vad ärligt varmt och solig det ser ut.Håller med dej att Solsidan var bara så bra.Tur att det kommer nya avsnitt .Ha en fin dag vännen.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  10. Hihi... ja skulle man välja saker nu skulle valet helt klart bli annorlunda men jag gillar din tapet den är som du säger solig och glad!!
    Hoppas ni haft en bra danslördag.
    Här har vi 8årskalas på en vecka och paniken närmar sig men man kan ju alltid ge gästerna en sop eller torktrasa när de kliver in...suck!!
    Kram Marith

    SvaraRadera
  11. Din tapet ger verkligen ett varmt och ombonat intryck av ert vardagsrum! Ser riktigt mysigt ut. Så har du ju så snyggt soffbord, liknar på pricken det som står i vårt vardagsrum ;O)
    Ha en skön dag!

    SvaraRadera
  12. HejHej!

    Här är en Solsidan gillare till. Precis min humor och såååå bra. Vi får tåla oss till hösten. Idag är det kaaaallt i Kristianstad med blåst och fy vad kallt. Man blir lätt bortskämd.
    Tack för dina fina kommentarer inne hos mej.

    Ha en underbar helg
    KramKram vännen
    Lotta

    SvaraRadera
  13. Vad mysigt det låter att åka till dansskolan, det är så härligt med dans!

    Vad fint ni har det i vardagsrummet, det blir "varmare" i rummet som du skriver. Vi har också ljusgula tapeter i vardagsrummet... ;-). De har några år på nacken nu och vi har pratat en del om att tapetsera om. Det lär väl inte bli ljusgula tapeter igen, men på något sätt kommer jag att sakna värmen och ljuset från dem!

    Ha en fin lördag!

    Många kramar
    Beatrice

    SvaraRadera
  14. Vi hade också gula tapeter till för något år sedan i vardagsrummet. Det var alltid ljust och somrigt där och det passade så bra till vita möbler. Sedan blev det en rejäl förändring. Med svarta möbler och vita väggar,hihi.
    Det ser verkligen somrigt ur i ert rum.
    Ha det så kul på dansskolan.
    Camilla

    SvaraRadera
  15. Ja, gult ger ju oftast en fin sommarvarm stämning. Visst är det kul när man valt en tapet för länge sedan och fortfarande kan vara nöjd med den. Kram Merja

    SvaraRadera
  16. Jag tycker det blir ett underbart ljus i ditt vardagsrum med den tapeten! Vi har svagt solgula väggar i vår hall, ibland tänker jag att jag ska måla väggarna vita men jag gillar verkligen den härliga solkänslan jag får i hallen så den får vara som den är!
    Nog saknar jag Solsidan allt!! Sååå himla roligt program, riktig underhållning! Ser också fram emot de nya avsnitten...ett skäl att se fram emot hösten! Låter inte klokt när jag längtar efter vår och sol!!
    kram, Marita

    SvaraRadera
  17. Jag tycker om din solgula tapet. Vi har den nyansen i många rum, men det vågar man skriva "högt", hihi. Vilket tråkigt väder idag. Man tror nästan att det är askmolnen som gör det kallt, regnigt... ja det har t.o.m. snöat här. Hoppas din lördag blir fin! ♥

    SvaraRadera
  18. Vackert vardagsrum ni har. Saknar våra kakelugnar vi hade i vårt förra huset. Dom gav sån härlig värme. Ha en skön helg! Kram Sofia

    SvaraRadera
  19. Nydelig hos deg Therese!!
    Ønsker deg en flott lørdag :o)

    SvaraRadera
  20. Vilket härligt vardagsrum ni har! Är så svag för kakelugnar och skulle gärna vilja ha en!
    Lite roligt hur man förändras med åren, skulle vilja tapetsera om i vårt vardagsrum men mycket annat står på att göra-listan före det...
    Hoppas att du har en härlig helg!
    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  21. Jättefina bilder! Varma och soliga :)
    Ha en trevlig lördag-kväll!
    Kramisar från Jonna ♥

    SvaraRadera
  22. Känns varmt och ombonat!!!
    Mysigt Therese;o)

    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  23. Hej vännen! Så fina bilder från ditt vardagsrum! Vi har också gula tapeter och när jag ser ditt så tycker jag vårt är rätt ok också! kram Maria

    SvaraRadera
  24. Hej!
    Solens färg gör mig glad. Det var min favoritfärg när jag var liten. Nu vet du ju vad favoritfärgen är ;)
    Jättefint vardagsrum ni har!!
    Kram Milla

    SvaraRadera
  25. Så koselig verdagsrom, sånn kakkelovn ønsker jeg meg også :D
    Klem fra Elin

    SvaraRadera
  26. Jaaa, jag saknade Solsidan också...älskade den serien!! Felig Herngren är så bra och Mia Skärringer (visst heter hon så) likaså:)

    Ha en treglig Lördagskväll!!

    KRAMAR Helena

    SvaraRadera
  27. Tycker du har det så fint! Växthuset du visar i föregående inlägg är ju för härligt, ett sådant vill även jag ha :) God fortsättning på helgen!

    SvaraRadera
  28. samma här, saknade Solsidan. Den är bra och det blir många skratt!
    Tänk vad man ändrar sig vad gäller tapeter. Gult är väl alltid klassiskt ändå!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  29. Hej Therese!
    Ert vardagsrum är jättefint! Den gula tapeten ger ett varmt och ombonat intryck.

    Ha en fortsatt trevlig helg!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  30. Jag tycker den gula tapeten passar hos er. I dag skulle man kanske välja en ljusare, men den ser som sagt bra ut i ert vardagsrum.

    Jag har inte kommenterat på ett tag. Jag har varit så himla trött på kvällarna då jag dras med en förkylning i över en vecka. Hoppas bara att vi klarar oss från magsjukan som Astrid hade i går. Inte kul då de kräks i sängen och man ska upp mitt i natten och duscha barn och byta alla sängkläder.

    Jag läste om din sjukdom. Jag var tvungen att googla på det för att läsa mer. Vad jobbigt du måste ha med ständig värk. Jag tror inte att någon som inte har det kan förstå vad det innebär. Här går man och klagar på en förkylning som kommer ge sig om några dagar... Jag tycker du verkar så otroligt positiv i alla fall. Din blogg är så lättsam och glad och jag antar att du är likadan. Ha en fortsatt bra helg! Kram Stina

    SvaraRadera
  31. Det är en av de saker jag gillar mest med bilderna från ditt hem, att allt inte är vitt. Det känns så ombonat och personligt. Och det kan ju faktiskt var ljust även om väggarna inte är vita. Själv har jag just målat väggar i en svagt rosa-lila ton. Nära vitt, men ändå inte.
    Ha en fortsatt riktigt fin helg!
    Kram, Karin

    SvaraRadera
  32. Hei og god morgen.
    Jeg synes du har det så flott jeg. Tapeten er fin den synes jeg. Her har vi lyse vegger men ikke hvitt på alt. Liker det når man får følelsen av sommer og sol og sommer og sol er ikke alltid nødvendigvis hvitt. Bloggen din er en slik "sommerblogg" som jeg er så glad i å besøke.

    I dag blir det en "date" med symaskinen min. Jeg og et par venner holder på å forberede sommermarked i min venns hage og jeg har fått hendene i gamle mel sekker som jeg skal sy om til mel sekk kuddar.

    Ha en riktig flott dag. Klem fra Elin:)

    SvaraRadera
  33. Jag tycker ditt vardagsrum är kanonfint som det är, men jag antar att du skulle ha målat det vitt?;-)) Ja solsidan är ju verkligen bäst, saknade det oxå i fredags...

    Stora kramen Sofia

    SvaraRadera
  34. Vi har också gult i köket, men jag trivs inte alls med det... Det var mannen som valde tapeten och jag tyckte han också måste få sitt ord med i nåt rum. Men den ska nog snart bytas ut ändå.
    Fast många säger till oss också att vi har varmt och hemtrevligt med det gula...

    Visst tycker jag om ditt vardagsrum ändå!

    SvaraRadera
  35. Ser att du också tycker om liljor. De är så stiliga! Synd bara att de inte doftar lika gott..

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails