tisdag 15 december 2009

Tomtar på Loftet...

Hej! Tack för Alla omtänksamma "Tandläkarhälsningar" till mig igår. Idag är jag väldigt glad över att det är en ny dag och att jag är klar hos tandläkaren för iår. Med en superduktig tandläkare med förståelse för att man har "skräck" och mycket bedövning och lugnande så klarade jag dagen! ( Det är tur inte Wilma läser allt här på bloggen...) Nu byter jag ämne! Jag fick förfrågningar om mitt glögginlägg. Glöggmuggarna kommer från Höganäs och skålarna,servetterna kommer från Bruka Design. Igår kväll åkte vi en sväng som vi alltid brukar åka sommartid. För det är så mysigt med ladugårdar o uthus i gammal miljö. Det började lagom snöa och tomten var vaken.....Och då kände man verkligen att snart är det Jul! Önskar Alla En Bra Dag som kikar in! JulKramar Therese

23 kommentarer:

  1. vad underbart med äkta julstämning. Ja mig får dom nog söva om de ska göra minn munn felfri, har dåliga tänder och de spricker.
    Vi var på julmarknad i en lada, man får rätt känsla då.
    kram sara

    SvaraRadera
  2. Så fint riktig julstämning.

    SvaraRadera
  3. Så skönt att det gick bra hos tandläkaren och att det kommer dröja länge innan nästa besök.
    Vilka underbara bilder som verkligen ger julstämning. Tomten var för fin uppe på loftet.
    Här har vi också fått lite snö i natt, så roligt, hoppas den nu får ligga kvar, men jag tvivlar för temperaturen visar plusgrader.
    Nu skall jag ut med promenadgänget och efteråt är vi bjudna på julkaffe av en i gänget. Sedan blir det jobbet i eftermiddag och kväll.
    Kram på dig

    SvaraRadera
  4. Åhhhh,vad mysigt det såg ut med tomten på loftet. :) Ha en bra dag. Kram Ulrika

    SvaraRadera
  5. Åh vilken mysig tomte på loftet!
    Jadu vännen detta med tandläkaren är inte kul, jag är totalt livrädd för han så nu väntar jag på att få en remiss ner till USÖ för att dels få hjälp och sen att de får söva mig för det är inget kul, du var jättetapper!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  6. Ja det var gost å være ferdig hos tannlegen for denne gang :o)
    Koselig julestemning på bildene dine...og Carola synger nydelig!!

    Ha en fin tirsdag :o)

    SvaraRadera
  7. God morgon!
    Vilken härlig tomtebild! Vad bra att det gick så bra hos tandläkaren.Nu får du njuta obehindrat av julgodiset :) Ha det bra!

    SvaraRadera
  8. hei vennen,
    godt tannlegebesøk er over,
    ååå så herlig en nisse du har på låven,
    det ga stemning å minner m da en var en lita jente,
    klemmer fra sylvia

    SvaraRadera
  9. Hej Vännen!
    Vad skönt att tandisbesöket gick bra igår, nu är det äntligen över:)

    Vilka mysiga julbilder du visar oss idag!

    Ha det bra,
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  10. Skönt att ha tandläkarbesöket avklarat. Då kan du njuta av julen utan tandont.
    Ha en bra dag!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  11. Tomtar på loftet ser jag! Mysigt!
    Är det på en gård i närheten?
    Kram annika

    SvaraRadera
  12. Vilka härliga bilder..0) är de verkligen en labrador du har....;) dom är ju kända för att var de värsta matvrak som finns, Otto är min tredje labb och alla tre har varit lika galna, inklusive den som var jaktlabb...ha en fin dag, KRAM

    SvaraRadera
  13. Mysigt, mysigt!!
    Ha en trevlig kväll!!
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  14. Vem är det som har gjort så fint med tomten .Här i närheten finns det en tomte som flyttar ut till ett litet växthus det fins även en liten gran bervid jättegulligt kram

    SvaraRadera
  15. Hej Therese!
    Så bra att du är klar hos tandläkaren för denna gång. Här har det snöat hela dagen och snöar ännu, vi har fått ett vackert vinterlandskap. Nu är det snöskottning som gäller. Vilka fina tomtar du visar idag, vekligen mysigt.
    Ha en skön kväll.
    Gun-Britt i Falun

    SvaraRadera
  16. Hujedamig!har tandläkarskräck som heter duga så jag vet hur du kände dig.Snöar just nu för fullt utanför mitt fönster,mysigt blir lite bättre julstämning då Kramiz Anette

    SvaraRadera
  17. Så fina bilder Therese, dom kan du ha till julkort. Skönt att du är klar hos Tandis.
    Kramar till dig vännen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  18. Skönt att ha tandläkaren avklarad! Nej, det är ingen hit att gå dit även för en som inte har tandläkarskräck. Man är ju väldigt utelämnad då de bökar runt i munnen. Jag ska börja gå till tandhyginist var 6:e mån och tandläkarbesöken får nog bli med drygt 1 års mellanrum. Jag har sällan hål och då kan tandhyginisten kolla tänderna i stället.

    En sådan mysig tomte! Sitter den på erat loft?

    Kram Stina

    SvaraRadera
  19. Hej goa Therese!
    Vad skönt att det gick bra hos tandläkaren.
    Jag ska själv till Kd på ultraljud av hjärtat och torsdag gyn, sen hoppas jag att det blir lugnare med alla sjukhusbesök.
    Härligt juliga bilder du visar, så mysigt.
    Kramis Susanne

    SvaraRadera
  20. Hej
    Tack för din otroligt generösa kommentar, jag tar det som en komplimang, att maken kollar.
    Och han har en fantastisk fru, du.
    Vad roligt för dig att det gick bra hos tandläkaren, maken har samma besvär,rädd tandläkaren, själv tycker jag väl att jag är lite spänd, men det går an.
    Oj så himla mysigt, tänk att ni redan har sett tomten där nere hos er, en kväll så trodde jag att tomten kom, men det var bara maken som lyste med en ficklampa underifrån på sitt ansikte, bakom fönstret, ute, i mörkret.
    Här ska man ha starka nerver...............ja man är ju van det mesta.
    Ha det så bra.
    Tack igen.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  21. Jag vet precis. Har inte varit hos tandläkaren sen...törs inte ens nämna det. Jag har skräck och med all rätt. Sista gången var verkligen en pina, jag hade ont i flera dagar efteråt och feber och kräktes. Inflamerat, hela tanden var inte utdragen, bitar kvar. Den tandläkaren hade fler anmälningar på sig och jobbar inte mer som det, fick jag höra sen. Nu till tomten, underbart, önskar jag hade ett loft att sätta en tomte på. Men några "tomtar på loftet" har man hahahah Ha det gott/ Rosie

    SvaraRadera
  22. Hej Therese o God Jul!
    Tycker precis att tomten på loftet verkar bekant. Vi brukar se honom någon/några veckor före jul. Ibland har han nog varit ute o svirat - man kan emellanåt se att han har tappat paket på marken utanför. Någon gång har han kastat ut hela säcken. Kan hända att han börjar att tröttna på att jaga klappar, för att fylla alla barns önskelistor. Eller vad tror du?
    Hälsningar från Ängatorp

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails