fredag 9 oktober 2009

Sparar....

Hej! Hoppas allt är bra med Er. Ibland känns det riktigt skönt att man sparar på sånt som är flera år gammalt. Nu menar jag inte mina gamla fula och antika jackor som hängt i garderoben sen jag gick på gymnasiet.(Som jag tror att jag ska ta på mig nån gång när jag är ute o grejar i trädgårn.) Fast det aldrig blir så.....Däremot så sparar jag mina gamla inredningstidningar ett par år. Det är alltid lika mysigt o ta fram lådan med "Julinspirationen". Alltid får man några tips o Ideer! Nu ska jag kika in och se efter vad ni haft för Er! Önskar Alla En Riktigt Trevlig Helg! Många Kramar Therese

27 kommentarer:

  1. Vilket sött litet luciatåg som fanns i en av tidningarna!
    Vi går mot mörkare tider, även om julen känns ganska så avlägsen här idag. Solen skiner och naturen visar upp sina vackraste höstfärger!

    SvaraRadera
  2. hihi skrev precis i min blogg en liten litteratur-efterlysning angående julen i min blogg ;o) Ja ibland är det bra att spara, jag kastar eller säljer vissa saker lite väl fort, tyvärr ;o)
    Ha en fin helg!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  3. Visst är det kul att leta inspiration i gamla tidningar! Om några veckor kommer nog tidningarnas jul-utgåvor. Mysigt!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja det är roligt att spara gamla inrednings tidningar och kolla i då och då.Här skiner solen och är himla fint väder.Ha en mysig fredag kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  5. Hallojs!!
    Jag sparar med alla julmagasin:) Så mycket härliga tips o ider, o så mycket inspiration!!!

    Trevlig hösthelg!
    Kram ♥ Millan

    SvaraRadera
  6. Åh vad kul att spara så kan man ta fram när det är dax.

    SvaraRadera
  7. Så gör jag också sparar några år, sen tar jag fram dom äldsta och river ur det som jag vill spara. Snart är det dags för den genomgången, mysigt.
    Önskar dig också en riktigt bra helg.
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  8. Julnumren av tidningar har jag också sparat ganska många av. Trevligt att ta fram och få lite pysseltips när det börjar närma sig...
    Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  9. Hej!!
    Nej men allt jag skrev nyss försvann..
    Försöker igen..
    Ja det är allt bra att vara en samlare ibland ;)
    Fina tips och idéer kan man inte få nog av :)
    Förra hösten såg jag ett pysseltips på TV på Martha Stewarts show.
    Jag försökte fota TV:n så jag kunde plocka fram bilden sen när jag skulle pyssla.
    Bilden blev inte så bra men man förstår väl lite av den iaf,hihi..
    Ha en mysig helg!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  10. Vad mysigt att ha kvar gamla inrediningstidningar och helst julnumren! Nu börjar man ju längta!! Ha det så gott min vän! Kram Maria

    SvaraRadera
  11. Her finner du nok masse inspirasjon!!
    Så kjekt med slike!
    Har kjøpt et nytt juleblad i dag!!
    Ha en fin fredagskveld Therese:o)

    SvaraRadera
  12. Det är så skönt med er blogg-vänner, att veta att det är fler än jag som längtar till jul redan i September och som sparar inrednignstidningar sedan flera år tillbaka. Ola undrar om jag inte ska kasta några snart, förstår inte vad han menar *skratt*

    Önskar dig en skön helg,
    kram
    Jessica

    SvaraRadera
  13. Tack goa bloggvän för uppmuntrande kommentarer!
    Det värmer så himla mycket:-)
    Hi, hi jag sparar också julinspirationstidningar. Det är så roligt att bläddra i dem. Jag är sugen på att pyssla nu så jag var till Mazzarin, en pysselaffär här i stan. Jag köpte lite som jag visar senare. Jag ska ju tänka på att vila och göra roliga saker...
    Ha en skön helg!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  14. Har också sparat julinspirationstidningar och jag har de flesta av de som du visar.
    Kram

    SvaraRadera
  15. Det är ju nästan så att jag börjar längta lite, lite efter julen när jag tittar på ditt inlägg!
    Kul att bläddra i gamla tidningar! Alltid hittar man något att inspireras av!
    Ha det bra! Kram Sari

    SvaraRadera
  16. Fina bilder, det är alltid kul med tidningar.
    Hanna

    SvaraRadera
  17. Hej
    Tack för din kommentar, ja jultidningar har jag sparat i många år, jag har en sån hög och det åker fram en viss tid, och då blir det som nya.
    Men vilken ljuvlig butik du har som du visar oss, där du besöker dem, verkligen vackert.
    Ha en härlig helg.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  18. Hej på Dig
    Ja visst är det bra att spara de där tidningarna år efter år. Satt faktiskt själv på bussen idag och hade tagit med mig två gamla Jul-Lantlivsnummer. De läste jag och började få en hel del Julidéer.
    Kram
    Kicki

    SvaraRadera
  19. Välbekanta blad som jag oxå sparat...har en hel korg här hemma med ett trettiotal jultidningar..inte alls länge sedan jag frossade i dom..och nu har jag ju ett helt nytt hem som ska julpyntas för första gången..härligt, hoppas helgen är skön, kram

    SvaraRadera
  20. Vackra julbilder du plockat ut, visst börjar man längta! Jag gör som du, sparar många tidningar fast iblnd röjer jag bort dem, vet inte var jag ska göra utav dem.... fina bilder fr fin Örebrobutik nedan! Mari.

    SvaraRadera
  21. Önskar just nu att jag också hade kvar gamla jultidningar. Är julsugen och det kunde vara kul att bläddra i lite tidningar... Jag tycker tyvärr inte att jag har plats för alla gamla tidningar så jag river ur det jag vill spara och slänger dem sedan. Med gamla kläder är jag däremot som dig... Bra att ha då man målar och är i trädgården... Kommar aldrig måla så mycket så jag använder upp alla gamla fula t-shirts... Kram Stina

    SvaraRadera
  22. Jag är en riktig hamster när det gäller inredningstidningar... sparar allt!
    Inte bra i längden för det blir många tidningar efter ett tag :)

    Ha en trevlig fortsättning på helgen! Kram Marie

    SvaraRadera
  23. Jag gör som du, sparar de gamla jultidningarna och tar fram dem snart igen. Resterande sparar jag ett tag och sedan läser jag om och river ut det som ska sparas.

    kram

    SvaraRadera
  24. Hihi, skönt att veta att det är andra än jag som redan sitter och bläddrar i jultidningar redan ;). Såå mycket härlig inspiration man får av alla dessa fina tidningar!
    Kramar, Nicole

    SvaraRadera
  25. Kul att du skriver om det här, för jag letade också fram mina gamla julmagasin i förrgår!
    Fick massor med idéer och det kanske är bra att jag börjar fundera redan nu, det tar alltid så länge för mig att verkställa nämligen, hihi!

    Vilken superhärlig butik du visade bilder ifrån i förra inlägget, ooooh!

    Ha en mysig söndag!

    SvaraRadera
  26. Ja tänk är det inte konstigt det där med att man sparar gamla kläder och tänker att man ska ha dem när man målar eller plockar svamp odyl...det blir ju aldrig använt ändå.
    Tidningar däremot...jag håller med de lönar sig att spara och speciellt julnummer - dem kajn man spara verkligt många år man hittar nya saker, julidéer om och om igen :O)

    SvaraRadera
  27. Hej Therese! Vad höstligt och fint du hade gjort på eran uteplatsen!! Jag blir så sugen att ta fram jultidningarna när jag ser dina ... Ha en fortsatt skön vecka kramiz/Helen

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails